Народний синоптик Наталка Діденко дала прогноз на середу, 16 січня. За її словами температура вночі до -4…-10 градусів, але місцями на Півночі і в деяких центральних областях буде ще нижче. Проте вже в середу вдень мінуси хоч і будуть, але невеликі – від 1 до 4 градусів морозу. На Заході і на Півдні вночі очікує від 0 до 3 градусів морозу, а вдень від 0 до 3 тепла.

Сніг випаде в середу на Заході, місцями також буде і з дощем, тому що стало досить тепло. Вночі мокрого снігу варто чекати південному сходу, Запоріжжю, Донецькій області і Луганській. А вдень може пройти в Харківській та Сумській. В інших же районах істотних опадів не буде.

У столиці в середу опадів не буде. Температура вночі трохи холодніше, ніж за день до цього, від -5 до -8 градусів. А вдень тримається на рівні 2-4 градусів морозу.

Ніч на четвер буде ще морозною, але ось вдень 17 і 18-го січня у Києві нарешті потепліє до відлиги.

Звичайно, багатьох цікавить ранок 19 січня, коли телевізійні люди з камерами і просто громадяни з камерами на телефонах підтягуються до найближчих ополонок, щоб зафіксувати інформаційний привід - стрибання визначних осіб і не дуже визначних в ополонки.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

За словами Наталки на Водохреща буде похолодання та зранку буде близько -3 градусів. На сонце можете не сподіватися, хмарно.

А поки ловимо на ніс та щоки перше сонце, якого починає явно більшати. І вже хмарами, морозами та снігом нас не надурити. Сьогодні половина зими - позаду!

У той же час за словами народного синоптика Леоніда Горбаня до кінця місяця (29 січня) очікуються 25-градусні морози. Вони будуть хвилями слабшати і посилюватися до 20 лютого і супроводжуватися рясними снігопадами.

Синоптики Укргідрометцентру теж згодні, що морози посиляться до кінця січня, але вони дають ще більш невтішний прогноз на лютий.

Прогноз погоди в містах України

Ужгород – вдень -1…-3, вночі -5…-7

Львів – вдень -1…-3, вночі -3…-5

Івано-Франківськ – вдень -2…-4, вночі -2…-4

Тернопіль – вдень -2…-4, вночі -2…-4

Чернівці – вдень -2…-4, вночі -4…-6

Хмельницький – вдень -2…-4, вночі -2…-4

Луцьк – вдень -1…-3, вночі -3…-5

Рівне – вдень -1…-3, вночі -3…-5

Житомир – вдень -2…-4, вночі -2…-4

Вінниця – вдень -2…-4, вночі -2…-4

Одеса – вдень 0...-2, вночі 0...-2

Миколаїв – вдень -1...+1, вночі -1...+1

Херсон – вдень 0...+2, вночі 0...+2

Сімферополь – вдень +3...+5, вночі +3…+5

Кропивницький – вдень -2…-4, вночі -2…-4

Черкаси – вдень -2…-4, вночі -2…-4

Чернігів – вдень -2…-4, вночі -2…-4

Суми – вдень -2…-4, вночі -2…-4

Полтава – вдень -1…-3, вночі -1…-3

Дніпро – вдень -1…+1, вночі -1…+1

Запоріжжя – вдень 0...+2, вночі 0...+2

Донецьк – вдень -2...-4, вночі -3…-5

Луганськ – вдень 0...+2, вночі 0...+2

Харків – вдень -1…+1, вночі -1…+1

Київ – вдень -2…-4, вночі -2…-4

Нагадуємо наприкінці січня Україну накриють сильні морози - температура повітря опуститься до -25 градусів, а велику територію країни засипле снігом. Однак, синоптики попередили, що такі погодні умови - не найгірший варіант, адже у лютому прогнозуться мороз до -30 градусів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Україні очікується подорожчання продуктів. Цього разу причиною, як стверджується, стане негода, через яку доставити продукти в магазини дуже проблематично.

Нагадуємо, скажений циклон мчить в Україну: погода на наступний тиждень відбере останню віру в диво