У мережі опублікували свіжі данні про "величезні" заробітки жителів окупованих територій.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, місцевий житель назвав зарплати, які отримують робітники у різних сферах роботи псевдореспубліки.

"Чергова на ж/д переїзді - 5700 руб. (2400 грн.), Сторож - 4200 руб. (1765 грн.), Мл. медик в дитячому будинку - 5500 руб. (2313 грн.), Медсестра (1,5 ставки) - 9400 руб. (3950 грн.), Учитель історії зі стажем 10 років - 10 000 руб. (4200 грн.), Сортировщица на складі "Солодке життя" - 9500 руб. (3990 грн.), Оператор котельні - 8700 руб. (3660 грн.), Касир-продавець в "Векторі" - 7000 руб. (2940 грн.)", - зазначив місцевий житель.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що ветеран зовнішньої розвідки генерал-лейтенант Василь Богдан розповів, що в України є план звільнення тимчасово окупованої території Донбасу, однак керівництво країни поки ще сподівається, що вдаватися до силового варіанту все-таки не доведеться.

"Наскільки мені відомо, Генштаб ЗСУ підготував план повернення Донбасу під контроль України. Зокрема, розглядається можливість проведення військової операції. Але в першу чергу Україна буде робити ставку на врегулювання ситуації дипломатичними шляхами. На військову операцію ми підемо тільки в крайньому випадку".

У той же час на питання про те, при яких умовах слід очікувати початку цього наступу, генерал відповіді так і не дав.

Варто відзначити, що раніше командувач Об'єднаними силами Сергій Наєв зазначив, яким чином можна припинити російську агресію на Донбасі. Як він вважає, зробити це можна єдиним способом – обговорити її на міжнародній арені. Також він підкреслив, що українська сторона чітко дотримується встановлених Мінських домовленостей, зокрема, режиму припинення вогню і режиму тиші під час релігійних свят.

Незважаючи на це, як стверджує Наєв, російська сторона використовує затишшя для нових провокацій і перегрупування військ, що також підтверджується міжнародними спостерігачами. Він відзначив необхідність інформування міжнародних ЗМІ, а також публічності про численні порушення з боку путінських вояків під час режиму припинення вогню. Крім того, потрібні жорсткі санкції проти країни-агресора.

Нагадаємо, окупанти відкрили вогонь з території Криму.

Як повідомляв "Знай.ua", бойовики "ДНР" розповіли, на скільки їх поменшало у 2018 році.

Також "Знай.ua" писав, що "Слава Україні!" лунає по всьому Донецьку, у бойовиків вже очі сіпаються.

Ринок Донецька. Життя в "ДНР"| "Донбас.Реалії"