Бойовики так званих "ЛДНР" повідомили про кількість втрат за 2018 рік.

Про це стало відомо завдяки повідомленню блогера Necro Mancer в мережі Twitter, до публікації також додано скрін новини в одному з видань сепаратистів.

Так, за інформацією бойовиків, з 1 січня по 31 грудня 2018 року, на території т. н. "ДНР" поранення різного ступеня тяжкості отримали 310 людей (269 чоловіків та 41 жінка), серед яких 202 бойовиків і 108 мирних мешканців, в тому числі 2 дітей. Загинули 162 людини (152 чоловіки та 10 жінок), серед яких 19 мирних жителів, у тому числі 5 дітей.

Варто нагадати, що противник спробував зробити вилазку до позицій ЗСУ, але поплатився за це - українські військові дали відсіч бойовикам. Про це координатор групи "Інформаційне опір" Дмитро Тимчук повідомляє в Facebook.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Українські військові підбили техніку бойовиків в районі населеного пункту Калинове. Противник поніс втрати в живій силі. Він зазначив, що підтверджені втрати окупантів – як мінімум один бойовик ліквідовано і один поранений. При цьому реальні втрати можуть бути більше.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що молодший сержант Сергій Польовий, військовослужбовець 54-ї окремої механізованої бригади, засуджений до 10 років в'язниці за те, що застрелив свого командира Євгена Подколзина на його ж прохання. Про цей інцидент стало відомо з рішення суду Донецької області.

"В ніч з 11 на 12 березня 2017 року танкіст разом зі своїм командиром, молодшим лейтенантом Подколзиним розпивав спиртні напої в бліндажі. За результатами експертизи, відомо, що підсудний випив дві пляшки пива і 200 грам горілки. Під час посиденьок бійці почали заради веселощів стріляти в підлогу і стіни бліндажа. Тоді молодший лейтенант Подколзін попросив Польового вистрілити в його бік. Молодший сержант це прохання виконав. Куля потрапила командиру в голову і він помер на місці", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, генерал розповів про плани силового повернення Донбасу: Путін в паніці, "руському міру" кінець.

Як повідомляв Знай.uа українські військові отримають високоточну зброю: вдаримо по повній.

Знай.uа писав, "Слава Україні!" лунає по всьому Донецьку, у бойовиків вже очі сіпаються.