Відмова від м'яса корисна як для вашого здоров'я, так і для нашої планети, але в той же час можливо може спричинити шкоду мільйонам людей

Отримай відповідь: для чого потрібен вітамін B12

Один з аргументів вегетаріанців у суперечці з мясоїдами полягає в тому, що великі оберти тваринної промисловості дуже шкодять нашому навколишньому середовищу. З цієї сторони глобальна відмова від тваринної їжі є благом.

Американські вчені дослідили, що якби тваринництва взагалі не існувало, то харчів для усіх людей на планеті було б на 23% більше – усі зернові потрапили б на стіл до нас, а не пішли на корм худобі.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раціон вегетаріанця: як відмовитися від м'яса без шкоди для здоров'я

Це призвело б до надмірного вживання вуглеводів, магнію, міді і цистеїну. У той самий час відсутність м'яса позначилося б на настачі вітамінів A , кальцію, D, B12 та інших мікроелементів. Вчені підрахували, що тільки речовини, які надходять в організм з їжею, не беручи до уваги таблетки.

Дотримуватися різномаїття при вегетаріанській дієті можливо на рівні індивідуума, але в масштабах людства це дуже складне завдання, стверджують у дослідженні. У багатьох людей не було б доступу до важливих для здоров'я продуктів – хвороб стало б ще більше.

Нагадаємо, пальчики оближеш: кращий рецепт для вегетаріанців.

Люди по-різному приходять до усвідомлення того, що тепер їх життєве кредо — вегетаріанство. Хтось піддається модному віянню, а хтось не може забути дитячі враження від забою худоби у селі.

Як повідомляв "Знай.uа", ці дві помилки заважають вегетаріанцю схуднути.

Багато хто звик вважати, що варто відмовитися від м'яса, як зайві кілограми відмовляться від людини самі, проте це далеко не так і дієтологи пояснили чому.

Замінники м'яса. На жаль, дуже часто ці продукти наповнені цукром і гідролізованим крохмалем, хоч і зроблені на білковій основі. Велика кількість таких замінників ніколи не дозволить досягти гарної фігури.

Також "Знай.uа" писав, що життя без м'яса можливе: Супрун пояснила, що чекає на вегетаріанців у майбутньому

Вегетаріанство чи м'ясоїдство? Цей нелегкий вибір давно постав для мільйонів людей світу. Пояснити основні правила такого режиму харчування, аби не нашкодити власному здоров'ю, нещодавно вирішила на своїй сторінці у Facebook виконуюча обов'язки міністра охорони здоров'я Уляна Супрун.