Якою мовою українці будуть слухати проповіді в новій церкві

Українців лякають, що після того, як церкви Московського патріархату перейдуть до Православної церкви України, то всі служби будуть проводити лише українською мовою, а Різдво і зовсім перенесуть на іншу дату. Однак, священики заспокоїли – нічого не зміниться.

Як зазначає архієрей, як проводилися богослужіння українською та церковнослов'янською мовами, так і будуть проводитися, адже людям це подобається.

Зеленський запропонував унікальний спосіб підрахунку голосів

Кандидат в президенти Володимир Зеленський закликав демократичні політичні сили України приєднатися до онлайн-підрахунку голосів на майбутніх президентських виборах з допомогою системи e-Vybory.org.

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

"У нас є велика мрія – щоб ми могли мати онлайн-уряд. А онлайн-уряд починає своє життя з онлайн-виборів. Поки законодавчо і технічно ми повністю це зробити в Україні не можемо, але ми вже на шляху. Благо, є фахівці", - каже Зеленський.

Меган Маркл показала кругленький животик у відвертій сукні

Прем'єра збирала гроші для благодійної організації, якою займається принц Гаррі.

Усміхнені і щасливі, британський принц Гаррі та його дружина Меган Маркл, в очікуванні свого первістка, навідалися в цирк "Дю Солей" на благодійну прем'єру.

Новітнє українське зброю зітре окупантів в порошок

У 2018 рік підприємства "Укроборонпрому" розробили нові зразки зброї.

Йдеться про проекти "Вільха" та "Нептун", мобільному радіолокаційному комплексі охорони периметра "Харза", контрбатарейном радарі "Мангуст" і високоточному 152-мм снаряді "Квітник" для ракети "Нептун".

Політолог розповів, чому впаде режим Путіна

Популярність Володимира Путіна в РФ падає, а в російському суспільстві існує дві серйозні тенденції, які можуть призвести до падіння його режиму.

зокрема, Андрій Піонтковський розповів, що рейтинг нинішнього глави Кремля постійно падає. Адже з самого початку свого президентства Путін створював для себе образ головного розвідника і чекіста, проте останнім часом його образ повністю розпався.