Із 30 січня 2019 року поїзд №31/32 Київ–Мінськ–Вільнюс–Рига курсуватиме частіше: один раз на чотири дні замість одного разу на тиждень.

Цю інформацію повідомив голова правління "Укрзалізниці" Євген Кравцов на своїй сторінці у Facebook.

Поїзд «Чотири столиці» курсуватиме частіше. З 30 січня змінюємо графік - рейси будуть один раз на чотири дні. На...

Geplaatst door Євген Кравцов op Vrijdag 18 januari 2019

"Поїзд "Чотири столиці" курсуватиме частіше. З 30 січня змінюємо графік – рейси будуть один раз на чотири дні. На сьогодні поїзд їздить раз на тиждень. При цьому розклад руху не змінюємо". Євген Кравцов

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

За словами голови "Укрзалізниці", про збільшення періодичності курсування поїзда домовилися залізничні адміністрації чотирьох країн, адже нині це сполучення користується попитом у пасажирів.

Як розповіли в "Укрзалізниці", згідно з аналізом пасажирпотоку в даному сполученні, найбільше пасажирів цим поїздом прямує до Латвії (45%) та Литви (38%) і менше до Білорусі (17%).

Всього у період з 28 вересня 2018 року по 11 січня 2019 року в обох напрямках поїздом подорожували понад 4,3 тисячі пасажирів.

Нагадаємо, що голова ПАТ "Укрзалізниця" Євген Кравцов заявив про запуск нового сервісу для людей з особливими потребами. Завдяки цій функції, важливість якої чиновник зазначив на своїй сторінці у Facebook, люди з інвалідністю отримають можливість купувати пільгові квитки в режимі online. "Найважливішу функцію запускаємо на booking.uz.gov.ua", - написав Кравцов

"З сьогоднішнього дня люди з інвалідністю зможуть придбати пільгові квитки онлайн. При оформленні через Інтернет інформація про посвідчення, що дає право на пільговий проїзд, перевіряється в режимі реального часу", - написав Кравцов.

Раніше повідомлялося, що "Укрзалізниця" оскандалилася з "реформами" експреса Київ-Бориспіль: провідники забули, де працюють.

Як повідомляв "Знай.uа" американський тепловоз General Electric забуксовав на дільниці Волноваха – Комиш-Зоря.

Також "Знай.ua" писав, що на "Укрзалізниці" нечуваний скандал, "подумаєш, у нас всі так роблять".