Голова ПАТ "Укрзалізниця" Євген Кравцов заявив про запуск нового сервісу для людей з особливими потребами. Завдяки цій функції, важливість якої чиновник зазначив на своїй сторінці у Facebook, люди з інвалідністю отримають можливість купувати пільгові квитки в режимі online. "Найважливішу функцію запускаємо на booking.uz.gov.ua", - написав Кравцов

"З сьогоднішнього дня люди з інвалідністю зможуть придбати пільгові квитки онлайн. При оформленні через Інтернет інформація про посвідчення, що дає право на пільговий проїзд, перевіряється в режимі реального часу", - написав Кравцов.

За словами чиновника, раніше для придбання пільгових проїзних документів потрібно було їхати виключно в вокзальні каси. Це створювало серйозні проблеми для людей, обмежених у переміщенні.

Глава "Укрзалізниці" наголосив, що поки цей сервіс в тестовому варіанті, і працює на сайті, але в подальшому буде доступний і в мобільному додатку.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Укрзализныця" оскандалилася з "реформами" експреса Київ-Бориспіль: провідники забули, де працюють.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Також ми писали, що українці незабаром зможуть повертати квитки на потяги через Інтернет.

Нагадаємо, що у Львові під час зупинки поїзда Укрзалізниці пасажирів залило гарячою водою. Інцидент стався в поїзді за маршрутом "Ужгород-Одеса". Під час зупинки в тамбурі зі стелі почала текти гаряча вода. Про це інформує usionline.

Як повідомляв "Знай.uа" американський тепловоз General Electric забуксовав на дільниці Волноваха – Комиш-Зоря.

"Знай.ua" на "Укрзалізниці" нечуваний скандал: "подумаєш, у нас всі так роблять".

В одному з потягів "Укрзализныци" стався гучний мовний скандал. Тепер військовослужбовець ЗСУ хоче домогтися звільнення співробітниці, яка відмовилася обслуговувати його українською мовою.

Інцидент стався в поїзді Миколаїв – Івано-Франківськ, де чоловік вимагав притягнути до відповідальності співробітниці поїзда, яка відмовилася обслуговувати його державною мовою.

Нагадаємо, Європа запропонувала "Укрзалізниці" дещо цікаве: невже дорожні страждання українців закінчаться.

Державна залізнична компанія Литви "Литовські залізниці" запропонувала АТ "Укрзалізниця" співробітництво по ряду напрямків, в тому числі з розвитку міжнародного вантажного сполучення.

Цю інформацію повідомив на своєму сайті Український союз промисловців і підприємців (УСПП).

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Київське метро продовжить роботу на годину