За прогнозом народного синоптика Наталки Діденко 19 січня на Водохреща в Україні буде прогулюватися атмосферний фронт, холодний, з дощем, мокрим снігом та снігом. Вид опадів залежить від температури. І почнеться холодина із західних областей. А вночі досягне північних – тут буде швидше мокрий сніг.

В суботу вдень у більшості областей суха повітряна маса, а опади можливі лише в східних областях. Протягом доби антициклон Brigida виштовхне вологість з заходу на схід, щоб принести суху і прохолодну погоду. І не просто прохолодну, починається похолодання. Але температура знижуватиметься поступово, так що можете не поспішати відразу утеплятися.

Цієї ночі в Україні очікується від 2 до 7 градусів морозу, а вдень від 1 до 5. На півдні і на Сході вночі та вдень досить тепло, від 0 до +5 градусів, а в Криму, природно, ще вище – до +9 градусів. Похолодання на півдні почнеться з Одеської області ввечері в суботу.

У столиці вночі опади ще можуть бути, але вдень на Водохреща без опадів і навіть є невелика надія на сонце. Але і тут похолодає: вночі варто очікувати від -4 до -7 градусів, а на день Наталка прогнозує від -2 до -4 градусів.

Синоптична ситуація зараз складна, особливо, коли атмосфера, як ведмідь у барлозі, починає ворушитися, висуваючи ніс і нюхаючи прийдешню весну. Готується до березневої реформи)

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Прогноз погоди в містах України

Ужгород – вдень -1…-3, вночі -3…-5

Львів – вдень 0…-2, вночі -4…-6

Івано-Франківськ – вдень -2…-4, вночі -6…-8

Тернопіль – вдень -1…-3, вночі -4…-6

Чернівці – вдень -2…-4, вночі -6…-8

Хмельницький – вдень -2…-4, вночі -5…-7

Луцьк – вдень -1…-3, вночі -3…-5

Рівне – вдень -1…-3, вночі -3…-5

Житомир – вдень -1…-3, вночі -3…-5

Вінниця – вдень -2…-4, вночі -6…-8

Одеса – вдень +1...+3, вночі -1...+1

Миколаїв – вдень +1...+3, вночі 0...-2

Херсон – вдень +2...+4, вночі -1...+1

Сімферополь – вдень +3...+5, вночі -1…+1

Кропивницький – вдень -1…-3, вночі -5…-7

Черкаси – вдень -2…-4, вночі -6…-8

Чернігів – вдень -2…-4, вночі -6…-8

Суми – вдень -2…-4, вночі -5…-7

Полтава – вдень -1…-3, вночі -4…-56

Дніпро – вдень -1…-3, вночі -1…-3

Запоріжжя – вдень +2...+4, вночі -1...+1

Донецьк – вдень +2...+4, вночі -1...+1

Луганськ – вдень +2...+4, вночі -1...+1

Харків – вдень 0…-2, вночі 0…-2

Київ – вдень -1…-3, вночі -5…-7

Нагадуємо наприкінці січня Україну накриють сильні морози - температура повітря опуститься до -25 градусів, а велику територію країни засипле снігом. Однак, синоптики попередили, що такі погодні умови - не найгірший варіант, адже у лютому прогнозуться мороз до -30 градусів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Україні очікується подорожчання продуктів. Цього разу причиною, як стверджується, стане негода, через яку доставити продукти в магазини дуже проблематично.

Нагадуємо, скажений циклон мчить в Україну: погода на наступний тиждень відбере останню віру в диво