На АЕС в Рівненській області від мережі відключено третій енергоблок.

На АЕС сталася аварія, українцям нічого не пояснюють

За інформацією прес-служби "Енергоатом", відбулася посадка стопорних клапанів і відключення турбогенератора ТГ-5 від мережі, також зниження до 37%. потужності реакторної установки третього блоку Рівненської атомної електростанції.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Зоні відчуження знайшли нове застосування. Українці придумали, як з користю використовувати 30-кілометрову зону навколо ЧАЕС

На місці події розбирається спеціальна комісія. Блок №1 ремонтується, блоки №4 і №2 працюють в звичайному режимі.

"Протипожежний, радіаційний та екологічний стан на промисловому майданчику та прилеглої території РАЕС перебуває у межах діючих норм і не змінювалося. Перший блок знаходиться в стані планового капітального ремонту, блоки №4 і №2 працюють з повним навантаженням", – наголосила у своєму повідомленні прес-служба.

Нагадаємо, На АЕС сталася аварія, українцям нічого не пояснюють.

Станом на 9:00 реакторна установка працює на 19%. На Хмельницькій атомній електростанції відключили енергоблок і повідомляють про аварію. Як стало відомо, 13 грудня у 6 годин. 33 хв. енергоблок № 2 Хмельницької АЕС відключено від енергомережі через пошкодження трансформатора.

Як повідомляв "Знай.uа" атомна станція йде в запій? АЕС закупило алкоголю на 100 тисяч гривень, нічого хорошого чекати не варто.

Адміністрація Запорізької атомної електростанції вирішила закупити 430 пляшок різного алкоголю. При чому, судячи зі списку, працівників АЕС різний смак: тут і горілка, і коньяк, і віскі, і навіть видно для гурманів джин.

Також "Знай.Uа" писав, що Україна припинить імпорт електроенергії з РФ післязавтра.

Зазначимо, що у Міненерго пояснили необхідність імпорту електроенергії проведенням робіт по підключенню ЛЕП "РАЕС - ПС Київська"

Про це повідомив на брифінгу міністр енергетики та вугільної промисловості Володимир Демчишин.