Адвокат Сергій Бадамшин відвідав полоненого моряка Василя Сороку в СІЗО "Лефортово".

Про це йдеться у Facebook правозахисника.

"Відвідав військовополоненого Василя Сороку. Настрій бойовий і позитивний. А завдяки процесу в Лефортовському суді настрій став ще позитивніше. Каже, "якщо я не можу змінити те, що відбувається, то можу змінити ставлення до цього", - пише адвокат.

За його словами, у моряка залишаються в руці осколки, через це вона болить, набряк не спадає, а тюремні лікарі ніяк не реагують на травму.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"Поранена рука так і не відновлюється. Болить. Набряк не спав. Залишилися осколки. Мене засмучує безвідповідальність деяких лікарів. Незважаючи на неодноразові звернення, не дали рекомендації по реабілітації і відновлення. Медична документація за заявою представлена. Невропатолог, якого за заявою запросили на консультацію: "О, а що у вас з рукою? Перелом є? "Потрібно обстеження, вирішення питання про операції та реабілітації", – каже Сергій.

До того ж, адвокат каже, що у СІЗО Василю Сороці пояснили, що телевізор в камеру не дають через те, що моряк відмовився співпрацювати з ФСБ.

"Я його тільки привітав, так як вважаю російське телебачення витонченим видом тортур", - додає адвокат.

Нагадаємо, У Москві забули всі міжнародні норми, коли судили українських моряків: ще далеко не кінець

У Росії йде суд над українськими военнопленными моряками. Лефортовський суд Москви продовжив їх укладення до 24 квітня. Суддя винесла рішення про 12 військових. Клопотання захисту же відхилили.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook адвокат моряка Владислава Костишина Олег Єлісєєв.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" ФСБ зловила "агента СБУ" проте сталося несподіване: подробиці

России похвалилися "викриттям українського шпигуна", який мав наміру вчинити злочин.

Про це повідомляють ЗМІ.

зокрема, російські силовики відрапортували про затримання працює в Криму "чергового агента СБУ". За словами російських силовиків відразу ж після затримання вони видворили "співробітника СБУ" за межі півострова.

Також Знай.ua" писав про те, що Полторак назвав мотиви злочину Путіна в Керченській протоці: було два сценарії, всі – провалилися