Керченський міський суд, підконтрольний Кремлю, призначив засідання по розгляду клопотання захисту українського активіста Володимира Балуха про його умовно-дострокове звільнення на 25 січня.

Про це стало ясно з Facebook Кримської правозахисної групи.

Засідання розпочнеться на 14:00 за місцевим часом.

Раніше таке судове засідання планували на 9 січня, але, як говорить представник сторони обвинувачення, необхідні документи Балух зумів отримати на один день пізніше строку, передбаченого російським законодавством. Виходячи з цього, суддя вирішив перенести засідання суду.

Нагадаємо, На Донбасі орудує небезпечна група відьом: містична чортівня в зоні ООВ не дає спокійно спати окупантам

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

У мережі з'явилося забавне попередження у бойовиків на Донбассе про небезпеку з боку ВСУ.

Цю інформацію повідомив на своїй сторінці у Facebook офіцер Анатолій Штефан (Штірліц).

Воїни Дырляндии будьте пильні! На позиціях окупантів розмістили нагадування про роботу спецпідрозділу по агітації підписання контракту у відому 200_бригаду".

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Українському моряку терміново потрібна операція, але нічого страшного: звіряча жорстокість окупантів вразила світ

Адвокат Сергій Бадамшин відвідав полоненого моряка Василя Сороку в СІЗО "Лефортово".

Про це йдеться у Facebook правозахисника.

"Відвідав військовополоненого Василя Сороку. Настрій бойовий і позитивний. А завдяки процесу в Лефортовському суді настрій став ще позитивніше. Каже, "якщо я не можу змінити те, що відбувається, то можу змінити ставлення до цього", - пише адвокат

Також Знай.ua" писав про те, що Українець шедеврально принизив путінського "солов'я": вчи історію

Ситуації, коли російські журналісти і телеведучі намагаються показати свої, як їм здається, глибокі пізнання в історії своєї та сусідніх країн, зустрічаються нерідко, от тільки більшість з них закінчуються ганьбою. Один з таких випадків з недалеким російським телеведучим стався нещодавно в ефірі.

Український громадський діяч Вадим Трюхан своїми грамотними промовами вивів з себе російського телеведучого Володимира Соловйова в ефірі пропагандистської програми «Вечір з Володимиром Соловйовим», яка транслюється на телеканалі «Росія 1».