Тілля Ліндеманна застукали в обіймах з іншого блондинкою

Известно українська співачка Світлана Лобода почала активно будувати кар'єру в Росії. У неї є дочка Єва, а нещодавно артистка стала мамою ще однієї дівчинки.

Батьківство приписують соліст німецької рок-групи Rammstein Тиллю Линдеманну. Однак користувачі мережі запідозрили його у романі з іншого. У соцмережі з'явилися фото рокера, на яких він проводить час в компанії інших дівчат, одна з яких займає Тілля. Відомо, що ймовірна суперниця Лободи працює фітнес-тренером.

ПриватБанк спустошив кишені українців

ПриватБанк лідирує у списку фінансових установ, у яких ображають українців.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Один із клієнтів банку розповів про невиконання банком своїх зобов'язань. Його платіж з технічних причин був заморожений, і чоловік більше тижня не може отримати відповідь про ситуацію. Як він розповів: "Спроби з'ясувати у співробітників служби підтримки хоч щось — марні".

Сотні "жовтих жилетах" опинилися за гратами: пекельні сутички у Франції набирають обертів

У Франції продовжують акції протесту "жовтих жилетів". В ході десятої хвилі французькі правоохоронці заарештувала близько 300 учасників.

Десятки людей затримали і в різних куточках країни. У Парижі, зокрема затримали 42 людини, при цьому 36 з них все ще перебувають під вартою. Крім того, 49 були заарештовані в місті Бордо, і 24 - в Тулузі. Там "жовті жилети" пошкодили фасади ратуші і розбили вікна в будівлі банку.

Володимир Зеленський відповів на звинувачення

Шоумен Володимир Зеленський, який заявив про намір балотуватися в президенти, запевняє, що найближчим часом вийде з кіпрської компанії, що володіє компанією, що знімає фільми на території РФ.

"Рішення у мене наступне, дуже просте і яке все знімає. Я зрозумів, що я не можу вийти з цієї компанії, що там (у РФ – ред.), а кіпрській компанії, яка є власником компаній. І все. Ось ми сьогодні знайшли це рішення і найближчим часом я вийду", - сказав шоумен.

Українського бранця можуть відпустити

Керченський міський суд, підконтрольний Кремлю, призначив засідання по розгляду клопотання захисту українського активіста Володимира Балуха про його умовно-дострокове звільнення на 25 січня.

Засідання розпочнеться на 14:00 за місцевим часом.

Раніше таке судове засідання планували на 9 січня, але, як говорить представник сторони обвинувачення, необхідні документи Балух зумів отримати на один день пізніше строку, передбаченого російським законодавством.