Співробітники Державної прикордонної служби України викрили схему незаконного ввезення в Україну транспортних засобів з іноземною реєстрацією (в народі -"євробляхи").

Передає прес-служба ДПСУ.

"Співробітники внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби задокументували факт використання підроблених контрольних талонів для проходження прикордонно-митного контролю з боку двох громадян України, які діяли між собою за попередньою змовою з метою уникнення проходження контрольних процедур у пункті пропуску "Рава-Руська", – кажуть у прес-службі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

При виїзді з пункту пропуску водій Ford з українською реєстрацією, пройшов прикордонно-митне оформлення і передав талон з відповідними відмітками чоловікові, який слідував на Honda з англійської реєстрацією. Перед цим чоловік стер з документів власні дані і ввів інші.

"щодо чоловіків складено протоколи про адміністративні правопорушення передбачені статтею 202 Купап (Порушення режиму в пункті пропуску через державний кордон України)", – передає ДПСУ.

За фактом в Національну поліцію направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст. 358 Кримінального Кодексу України (підробка документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів).

Нагадаємо, оприлюднено ові правила для евроблях: як буде діяти пільгове розмитнення

У світлі останніх подій, почали ходити чутки, що через черги на митницях, період пільгової растаможки можуть продовжити.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Педан висловився про "евробляхах" і сподобається далеко не всім

Відомий український ведучий Олександр Педан в одному з недавніх інтерв'ю висловив свою думку з приводу автомобілів на європейській реєстрації.

Про це стало відомо завдяки новому випуску програми "Зе Інтерв'юер".

Також Знай.ua" писав про те, що Водії позбудуться авто з-за депутатів: перевірки, як в Європі

Міністерство охорони здоров'я України підготувало постанову, яка зобовяже водителей проходити медичне обстеження, а в разі виявлення хороб, українцям заборонять сідати за кермо.