Співробітники української служби безпеки показали, як професійно ламати гібридні плани агентів Кремля.

У публічний доступ спецслужба виклала документальний фільм про протистояння СБУ і її російськоого ворога ФСБ.

"На реальних прикладах продемонстровано, як спецоперації СБУ ламають гібридні плани РФ", - пишуть в прес-службі
СБУ.

Відео опубліковано на YouTube-каналі СБУ.

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

"У центрі картини зображені ключові аспекти гібридної війни, що ведеться проти України: шпигунські і агентурні мережі, "п'ята колона", керовані Росією інформаційні платформи і диверсійні групи", - йдеться в коментарі до фільму.

Зкорема, СБУ показує на прикладах, як Москва ретельно намагається приховати "зелених чоловічків", обстріли міст, російську зброю на окупованих російськими найманцями територіях Україні. Також до фільму ввійшли кадри збивання пасажирського Боїнга над Донбасом, підготовку терористів, пряме вторгнення, провокації всередині України, а також організацію політичних убивств і терактів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на території окупованої частини Донецької області бойовики самопроголошеної "Донецької народної республіки" вирішили знову провести військові навчання. Пушилін заявив, що Україна нібито порушує "всеосяжне різдвяне перемир'я". Тому ватажок терористів оголосив про проведення планових навчань" "народної міліції" "ДНР".

Як повідомляв Знай.uа ватажок "ДНР" вперше розповів про злочини проти населення Донбасу: відео.

Знай.uа писав, терористи на Донеччині розстріляли військовий автомобіль з українськими воїнами.