За попередніми даними Укргідрометцентру, 23-24 січня на більшості території країни очікуються пориви вітру 15-20 м/с і сильні заметілі.

За прогнозами Укргідрометцентру, 23 січня у Вінницькій, вдень і в Житомирській, Київській, Чернігівській, Черкаській, Кіровоградській і Полтавській областях, вночі 24 січня у Сумській, Харківській та Луганській областях очікується сильний сніг (приріст снігового покриву 10-15 см, місцями до 20 см ). Про це повідомляє прес-служба Державної служби надзвичайних ситуацій.

"У південних, Дніпропетровській та Донецькій областях - сніг з переходом в дощ, місцями ожеледь і налипання мокрого снігу; в Україні, крім заходу, пориви вітру 15-20 м/с, хуртовини", - відзначили в прес-службі.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок
Показати ще

У Києві та Київській області вдень 23 січня сильний сніг (приріст снігового покриву 10-15 см) пориви вітру 15-20 м/с, хуртовини.

У ДСНС уточнили, що явища відповідають жовтому рівнем небезпеки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україну прийдуть сильні морози, очікується різке похолодання. Синоптики прогнозують опади на Півдні, Сході, в районах Кропивницького, Дніпра та Полтави. Про це повідомляє український Гідрометцентр.

Найхолодніше буде у Сумській та Харківській областях.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Україну з 21 січня прийде сніговий циклон, який спочатку накриє південь країни. Температура опуститься до - 10 градусів. Також варто чекати нових снігопадів. який почнеться в Одеській області, підтягнеться по лінії Одеса-Харків і охопить все, що вздовж цієї смуги, у Вінницькій, Черкаській, Полтавській та Київській області.

За словами синоптика, погода зміниться переважно на сході країни, а також в Одеській, Харківській, Вінницькій, Полтавській та Київській областях.

"Знай.uа" писав, що погода готує щось страшне: таких морозів Україна давно не бачила. В Україні в найближчі дні очікується істотне похолодання - місцями мороз може досягати 20 градусів.