В Сінгапурі збоченець використовував мобільний телефон, щоб зазирнути під спідницю дівчини і потрапив на відео. Про це повідомляє інформаційний портал Stomp.

Відео записав реєстратор в машині випадкового очевидця. Чоловік на ім'я Кеннет Тан розмовляв по телефону, сидячи в своїй машині. Він побачив, як повз проходять двоє чоловіків і дівчина. Тан помітив, що один з чоловіків трохи присів і помістив під спідницю дівчини телефон.

Cheekopek caught on car cam taking upskirt shots of woman in Tai Seng carpark, police report made

Police are investigating an incident where a man was purportedly caught taking upskirt shots of a woman in a multi-storey carpark at 18 Tai Seng on Tuesday afternoon (Jan 22). Stomper Kenneth Tan witnessed the incident while he was in his car at around 2.52pm. A video was also captured on his dashboard camera. Full story here: https://bit.ly/2WcPcRj

Geplaatst door Stomp op Dinsdag 22 januari 2019

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Очевидець не був упевнений в тому, що побачив і переглянув відео з реєстратора. На кадрах видно, як ноги дівчини висвітлює спалах телефонної камери.

Тан відразу ж передав відео в поліцію. Про затримання злочинця поки не повідомляють.

Раніше повідомлялося, що 28 вересня в загальному доступі в мережі з'явилося відео з метро Києва, на якому вдалося сфотографувати чоловіка, який демонстрував дівчатам свій статевий орган.

Відповідне відео опублікував паблік "Київ Оперативний" у Facebook.

Невідомий звертався до дівчат в київському метро з проханням про допомогу. Коли вони відгукувалися, то чоловік оголяв свій статевий орган.

Відео з збоченцем зняла одна з перехожих дівчат, коли помітила, чим займається чоловік, якому на вигляд було близько 30 років.

Як тільки хлопець побачив, що його знімають, то почав тікати і сів у перший ліпший відкритий вагон, так як не вийшло "загубитися".

Також ми писали, що на території однієї з харківських загальноосвітніх шкіл затримали чоловіка, підозрюваного в розбещенні неповнолітніх. Примітно, що невідомий, якого затримали біля навчального закладу №78, раніше неодноразово чіплявся до дітей неподалік від шкіл №78 та №91.

Нагадаємо, у київському метро зняли збоченця.

Як повідомляв "Знай.ua" шалена пара сяде за інтим з собакою. Собакою займаються зоозахисники, а громадськість обурена занадто м'яким вироком.

"Знай.ua" писав, що збоченець затиснув дитину в ліфті і показував геніталії.