У Полтавській області чоловік поглумився над своєю дочкою.

Про це повідомляють "Миколаївські новини".

За інформацією Полтавської обласної прокуратури, 35-річний чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, спочатку затіяв сварку з дружиною, а потім зґвалтував свою 11-річну доньку.

Збоченця затримали, йому висунуто підозру у вчиненні кримінального правопорушення, за яке передбачено покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 10 років.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

За клопотанням прокуратури суд обрав підозрюваному міру запобіжного заходу - утримання під арештом.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на території однієї з харківських загальноосвітніх шкіл затримали чоловіка, підозрюваного в розбещенні неповнолітніх. Примітно, що невідомий, якого затримали біля навчального закладу №78, раніше неодноразово чіплявся до дітей неподалік від шкіл №78 та №91.

Тазвращенец демонстрував свої геніталії в мікрорайоні 11. Одна з учениць розповіла, що чоловік до неї чіплявся, після чого попрямував на шкільну територію і почав зупиняти дітей. Дівчинка повідомила про це вчителю по телефону, а потім повернулася в школу. Викликала поліцію.

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Київщині впіймали чергового збоченця. Чоловік спробував "познайомитися" з 9-річною дівчинкою і втілити свої бридкі задуми в реальність. "Поки що корчився в конвульсіях, приїхала поліція. Таких любителів дітей відразу треба каструвати, без попередження. Під Києвом розправилася з биком Тетяна Данишевскя", - йдеться у коментарі до відео.
"Знай.uа" писав, що по вулицях Києва розгулює извращенец, який полює на дітей. Причиною паніки став пост в соціальній мережі про один нападів на п'ятикласницю.

Інцидент стався на бульварі Вацлава Гавела, 40, близько 8 ранку 13 грудня. За повідомленням очевидців, маніяк напав на дитину. Запобігти лихові допомогла вчителька молодших класів школи №173, яка вигулювала собаку.