Погода в Україні цього тижня буде сніжною і морозною. Проте надія на потепління є. Втім, не у всіх.

Погода в Україні 25 січня обіцяє посилення морозів. Всьому виною антициклон з його "арктичними родичами".

погода в Україні
погода в Україні

У зв'язку з цим температура очікується на рівні -8-15 градусів вночі і -7-12 градусів вдень. За винятком півдня: там вдень буде від 0 до + 5 градусів.

Погода у Києві 25 січня обіцяє морози і ближче до вечора сніг. Температура вночі опуститься до -13 градусів, а вдень підніметься до -7-9 градусів.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

снігопади
снігопади

Погода в Україні 26 січня обіцяє опади – а заодно невелике потепління.

Погода у Києві 26 січня буде хмарною і сніжною. Дрібний сніг буде йти вночі, до ранку припиниться, але вдень все почнеться по новій і продовжиться до самого вечора. Вночі очікується близько -9 градусів, а вдень – близько -3 градусів.

мокрий сніг
мокрий сніг

Погода в Україні 27 січня стане більш теплою. На заході вигляне сонце, а на півночі та у центрі триває снігопади. На півдні та сході очікуються дощі, причому в східних областях – зі снігом.

Погода у Києві 27 січня буде похмурою. Сніг до вечора закінчиться. Термометри покажуть від -6 градусів вночі до -3 градусів вдень.

Раніше повідомлялося, що стало відомо, чи надовго затримаються в Україні снігопади, і яка погода очікується в останній місяць зими. Так, заступник начальника відділу метеопрогнозів українського Гідрометцентру Наталія Голеня повідомила, що в найближчим часом стихія перестане бушувати.

"Очікується поліпшення температурного режиму. У північних і західних областях морози ослабнуть, в центральних і східних областях буде близько нуля, а на півдні країни температура повітря місцями підніметься до +7. Так що в найближчим часом в Україну прийде відлига", - уточнила синоптик.

Нагадаємо, що следующие два дні на більшій частині України очікуються значні опади та сильний вітер.

Як повідомляв портал Знай.uа народний синоптик Леонід Горбань заявив, що в Україні з 5 лютого очікується різке зниження температури аж до -30.

Також портал Знай.uа писав, що в Україні в найближчі дні очікується істотне похолодання - місцями мороз може досягати 20 градусів.