Максим Крим, перший заступник військового прокурора Центрального регіону України, заявив, що після апеляційного розгляду вирок колишньому президенту Віктору Януковичу вступить в законну силу.
Про це повідомляє УНИАН.
За його словами, після отримання прокуратурою вироку він буде вивчений, а потім буде ухвалено рішення про можливість і необхідність апеляційного оскарження.
«Після апеляційного розгляду вирок безпосередньо вступить в законну силу і буде виконуватися відповідними компетентними органами. Це не входить в компетенцію Головної військової прокуратури - реалізація і виконання судових рішень. Наш головний обов'язок - довести факт вчинення особою злочину, що нами було зроблено», - сказав Крим.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що екс-президент України Віктор Янукович, якому в четвер, 24 січня, оголошено вердикт суду в Києві, переніс операцію. Про це пишуть ЗМІ з посиланням на заяву адвоката Олександра Горошинського.

У повідомленні говориться, що поки президент-втікач перебуває на реабілітації.

Як повідомляв портал "Знай.uа"не так давно скандальний колишній народний депутат України Ігор Марков, який втік до Росії, заявив, що мріє про зникнення України. В прямому ефірі Марков спробував залякати телеглядачів фейками про нібито масові заворушення в Україні на релігійному ґрунті. Як стверджує екс-депутат, в країні готуються церковні та військові провокації.
"Знай.uа" писав, що, як розповів Луценко, Янукович був справжнім главою мафії. Він, не соромлячись розглядав і говорив про Україну, як про систему збору общака.

Якщо познайомитися ближче з усіма представниками "донецької мафії", то вони всі як один, за словами Луценка, копіюють свого "Хресного батька" - Януковича, починаючи від того, як ведуть себе до того, що і туфлі носять, як у ватажка.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще