У мережі висміяли свіжі фото з окупованого Донецька, де бойовики відкрили “каток” для юних хокеїстів.

Про це повідомляє у Twitter "Фашик Донецький"та публікує відповідні фото.

У повідомленні йдеться, що бойовики пафосно оголосили відкриття "льодового катка" у Будьонівському районі Донецька. Як видно з фото, навіть не забули “урочисто” перерізати червону стрічку на проржавілій огорожі майданчика.

Однак без проколів не обійшлося і в цьому випадку:

"А це, до речі, сам каток і хокеїсти. Якість ковзанки чудово видно на фото, бо це город з льодом. І так, форма хокеїстів спи**ена: якщо ви помітили, на ній написано укрінвест (як не намагалися приховати цей напис пропагандисти, не вийшло ні*ера). Коротше, відкрили зимовий город", – пише автор.

Нагадаємо, так званий "депутат народної ради ДНР" Владислав Бердичівський розповів, як бойовики псевдореспубліки карають "агентів СБУ".

бойовик "ЛДНР"
бойовик "ЛДНР"

Про це повідомляють ЗМІ.

Так, за словами терориста всі, хто виступає проти існування псевдореспубіліки будуть піддаватись покаранню від рук бойовиків.

Крім того Бердичівський розповів, що "силовики ДНР" затримують лише "агентів СБУ", проте не уточнив, як так званих співробітників української спецслужби вони знаходять.

Як повідомляв раніше Знай.ua, в об’єктив жителя потрапив російський (РЕБ), комплекс радіоелектронної боротьби, який їздив по вулицях захопленого міста.

"Бачите машину на фото? Це російський РЕБ, "шипшина", якщо не помиляюся. Але ка**пів на Донбасі немає. Дивно, но ка**пів немає, а російська РЕБ є", – гостро прокоментував донеччанин фото.

Також Знай.ua писав про те, що бойовики так званої "ДНР" ніяк не можуть вгамуватися і вигадують щодня нові знущання над мирним населенням.