В Україні 26 січня очікується невеликий сніг, на південно-східній половині країни прогнозується невеликий мокрий сніг і дощ, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу, туман. На дорогах, крім крайнього півдня, місцями ожеледиця. Вітер південно-східний, східний, 5-10 м/с.

Температура вночі 4-10° морозу, в північних регіонах Харківської області 8-13° морозу, у південній частині від 3° морозу до 2° тепла; вдень від 4° морозу до 1° тепла, у південних, східних та Дніпропетровській областях 0-6° тепла. У Криму місцями невеликий дощ; температура вночі 1-6°, вдень 6-11° тепла. У Києві 26 січня прогнозується невеликий сніг. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-східний, 7-10 м/с. Температура вночі 8-10°, вдень 1-3° морозу.

27 січня згідно з прогнозом, на вихідні в східних і більшості центральних областей невеликі, на Лівобережжі помірні опади у вигляді снігу і дощу, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу; у південних областях переважно невеликий дощ; на решті території невеликий сніг. В Україні, крім західних і північних областей, місцями туман. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний з переходом на північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі у південній та східній частині країни близько 0°, на решті території 4-9° морозу, 26 січня у північних та Харківській областях 8-13° морозу; вдень від 4° морозу до 1° тепла, у південних, східних та Дніпропетровській областях 1-6° тепла.

Популярні новини зараз
Українців попередили про новий тариф на електроенергію: скільки заплатимо світло у жовтні Субсидії призначатимуть за новими правилами: як зміняться комунальні пільги українців Перерахунок пенсій: хто отримав підвищення, а хто залишився без змін У жовтні українці отримають одразу три платіжки за газ: за що доведеться доплачувати
Показати ще

В Криму часом невеликий дощ; температура вночі 1-6°, вдень 6-11° тепла. У столичному регіоні 27 січня часом невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний з переходом на північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 4-9° морозу; вдень від 4° морозу до 1° тепла.

28 - 29 січня синоптики прогнозують в Україні невеликий сніг, вдень з дощем, у південній, 29 січня у східній частині переважно без опадів.

Нагадаємо, що следующие два дні на більшій частині України очікуються значні опади та сильний вітер.

Як повідомляв портал Знай.uа народний синоптик Леонід Горбань заявив, що в Україні з 5 лютого очікується різке зниження температури аж до -30.

Також портал Знай.uа писав, що в Україні в найближчі дні очікується істотне похолодання - місцями мороз може досягати 20 градусів.