Синоптик Наталка Діденко спрогнозувала, що в неділю, 27 січня, Україну знову накриє черговий циклон, будуть опади та сильний вітер.

В нашій країні 26-27 січня очікується потепління, в суботу прогнозується переважно невеликий сніг та мокрий сніг, повідомила експерт.

За її даними, ніч на суботу буде холодною, особливо на північно-сході, вдень можлива відлига, а на півночі — -3…-8 градусів.

"В неділю черговий циклон знову накриє Україну дощем і сильним вітром… через потепління сніг буде змішуватися з мокрим снігом, опади можуть бути сильними. Вдень у неділю негода залишить західну частину, там проясниться", — зазначила Діденко.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Синоптик додала, що в Києві на вихідних також очікується поступове потепління. "У суботу - невеликі опади, в ніч на неділю в столиці циклон понасыпает снігу, вранці ще негода затримається. А вдень 27 січня поступово все заспокоїться", — підкреслила вона.

В Українському гідрометцентрі повідомили, що 26 січня у столиці вдень і вночі прогнозується сніг, нічна температура очікується -9…-11 градусів, а денна -1…-3 градуси.

В Укргідрометцентрі повідомили, що 27 січня в місті вдень і вночі також очікується сніг, нічна температура складе -6…-8, денна — -1…-3 градуси.

Раніше повідомлялося, що стало відомо, надовго снігопади затримаються в Україні, і яка погода очікується в останній місяць зими. Так, заступник начальника відділу метеопрогнозів українського Гідрометцентру Наталія Голеня повідомила, що в найближчим часом стихія перестане бушувати.

Нагадаємо, що наступні два дні на більшій частині України очікуються значні опади та сильний вітер.

Як повідомляв портал Знай.uа народний синоптик Леонід Горбань заявив, що в Україні з 5 лютого очікується різке зниження температури аж до -30.

Також портал Знай.uа писав, що в Україні в найближчі дні очікується істотне похолодання - місцями мороз може досягати 20 градусів.