На території різдвяного ярмарка, який розташований в центрі Львова, сталася пожежа, про що стало відомо завдяки інформаційному ресурсу "Твоє місто".

Як йдеться у повідомленні, пожежа розпочалася вдень у вівторок, 22 січня, в одному з будиночків ресторану "Реберня", який розташований біля Оперного театру. Надалі полум'я перекинулося на два сусідніх будиночка. Через кілька хвилин прогриміли три вибухи, попередньо - вибухнули балони з газом.

Очевидці пишуть у соціальних мережах, що полум'я піднялося на висоту з п'ятиповерховий будинок. Завдяки злагодженим діям рятувальників вогонь був локалізований і повністю погашений. Його сила була такою, що буквально за кілька хвилин три будиночка вигоріли вщент.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що 15-річний сирота з Дніпра може залишитися без квартири. Як стало відомо, його мати в минулому році потрапила в лікарню і доглядати за нею зголосився знайомий. Після смерті жінки чоловік відмовився залишати житло і навіть виганяв хлопця на вулицю. Коли чоловік усвідомив, що опікуном йому не бути, то він просто викинув підлітка на вулицю. Ситуацію ускладнює і той факт, що він прописаний в квартирі.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у Києві стався черговий скандал за участю Укрзалізниці. Як стало відомо з соціальних мереж, провідник на станції "Київ-Пасажирський" відмовився пропускати жінок у вагон до тих пір, поки першим не увійде чоловік. При цьому користувачі відзначають, що подібну поведінку провідників спостерігають не перший раз. Одна з жінок у коментарі написала: "Зайшла першою зі словами: мама каже, що у мене чоловічий характер".

Також "Знай.uа" писав, що в Укргідрометцентрі на 27 січня оголосили штормове попередження в багатьох областях країни. Метеорологи заявили, що приріст снігового покрову може досягати 15 сантиметрів. Також синоптики розповіли, що у Вінницькій, Полтавській, Київській, Черкаській, Чернігівській, Житомирській, Сумській і Харківській областях очікується ожеледиця на дорогах. Водіїв закликали не залишати меж міст через ускладнення погодних умов.