В Харківській області пройшла церемонія повторного одруження в рамках послуги Мін'юсту "Ювілейне весілля".Про це повідомили в Головному територіальному управлінні юстиції Харківської області. У церемонії взяв участь міністр юстиції Павло Петренко.

За його словами, послугу почали активно впроваджувати в минулому році. Завдяки їй будь-яка сімейна пара може замовити церемонію повторного одруження "Ювілейне весілля". У 2018 році було проведено 549 церемонії. Коштує послуга від 176 грн.

Він зазначив, що сьогодні в Харкові повторно одружилися Олександр і Лідія Забави, які прожили разом 50 років, виростили сина і допомагають виховувати онука.

"Однак це не рекорд. Був випадок, коли молодятам було 82 і 84 роки, і вони святкували 60-річний ювілей сім'ї, або Діамантове весілля", - повідомив Петренко.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Раніше повідомлялося, що курйозна витівка нареченої перед весіллям мало не зіпсувала свято. Про інцидент повідомила сама винуватиця торжества в соціальній мережі Facebook.

Однак її думку розкритикували в пух і прах в коментарях.

За даними ЗМІ, дівчина хвилювалася з приводу того, що блакитні очі її подруг будуть погано поєднуватися з лимонним кольором дрес-коду. Вона опублікувала на Facebook власну фотографію в лимонній сукні, вказавши, що до нього більше підійдуть карі очі, як у неї.

"Я пропоную дозволити їм вибрати будь-який інший колір, навіть насичений янтарно-коричневий, як у мене (я не боюся бути в тіні!!)".

Наречена змусила своїх подруг надіти кольорові лінзи, щоб відповідати кольоровій гамі її весілля.

Юзери відзначили, що дівчина перегинає палицю, "адже не всі можуть носити лінзи, у когось вони викликають роздратування".

Нагадаємо, мешканка штату Теннесі, США, по імені Альмеда Еррел прожила зі своїм коханим чоловіком 43 щасливих роки до його смерті. Коли жінці був 71 рік, помер її старший син. На похоронній церемонії вона зустріла 17-річного хлопця, якому запала в душу.

Як повідомляв портал "Знай.uа" вчинок пожежного назвали найгіршим у світі пропозицією руки і серця.

"Знай.uа" писав, 28-річний житель Великобританії Джордан Дойл нарешті зважився зробити пропозицію руки і серця своїй коханій.