Підлітки лягли на рейки перед поїздом для того, щоб зняти екстремальне відео.

Знятий ролик опублікував в соціальній мережі Владислав Антонов (Vladislav Antonov).

Пригода сталася у Рівному. Троє підлітків вирішили «погеройствовати» і зняти незвичайне екстремальне відео. Тоді два хлопці, бачачи, що до них наближається поїзд, кинулися перед ним на залізничну магістраль і лягли між рейками. Попередньо вони включили відеокамеру, щоб записати екстремальну витівку. Ще один їхній товариш просто стояв осторонь і спостерігав божевіллям приятелів.

И что с такими делать? Небезпечні розваги: у Рівному хлопці лягли під потяг. У Рівному троє хлопців придумали собі небезпечну розвагу – лягти під потяг, який наближається. Про це повідомляє UA:Рівне. Коли наближався потяг, двоє хлопців лягли на колію так, щоб потяг проїхав над ними, третій з компанії – знімав їх на відео. Машиніст сигналив, проте юнаки продовжували лежати. Коли потяг зупинився – хлопці встали і втекли.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще
Geplaatst door Vladislav Antonov op Vrijdag 25 januari 2019

Машинист сигналив підліткам, але без результату. Коли поїзд виконав екстрене гальмування і зупинився, підлітки вибралися з-під нього і разом з камерою кинулися навтьоки.

Коментатори соцмережі не схвалюють такі дії молодих людей.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Рівному було встановлено особу жінки, яка натравила пса на людей, серед яких були і поліцейські. "Між власником розплідника і правоохоронцями виник конфлікт, в який втрутилася жінка і відпустила пса на присутніх", - кажуть у поліції. Зловмисниця – 41-річна рівнянка.

В даний момент зловмисницю помістили під домашній арешт, вона не визнає себе винною.

За цим фактом триває досудове розслідування і якщо вина буде доведена, їй загрожує термін до трьох років в'язниці або виправні роботи.

Як повідомляв портал "Знай.uа",в одному з американських зоопарків у Новому Орлеані вирвався з клітки ягуар Валеріо. За той недовгий час, поки він перебував на волі, звір встиг загризти на смерть шістьох тварин і поранити ще трьох.

"Знай.uа" писав, що в Америці в одному з маленьких містечок Каліфорнії стався кумедний епізод з хижим звіром. Ведмідь вирішив відвідати відділення поліції і спокійно через двері увійшов у будинок, розташований поблизу шосе. Візит клишоногого відобразили камери.