В Українському гідрометеорологічному центрі попередили, що розслаблятися рано, і погода приготувала нам ще чимало сюрпризів. Першими на черзі жителів країни очікують сильні снігопади в окремих областях центру, півночі та сходу України, які відбудуться 27 січня. Про це йдеться в повідомленні Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

У повідомленні зазначено, що: "За даними Укргідрометцентру, 27 січня вночі у Вінницькій, Житомирській, Київській, Чернігівській, Черкаській, вдень у Полтавській, Сумській та Харківській областях сильний сніг (приріст снігового покриву 8-15 см), на дорогах ожеледиця". Варто відзначити, що товщина снігового покриву буде серйозною, видимість на дорогах різко знизитися. З цієї причини рівень небезпеки визначений як жовтий.

Неприємний прогноз підтверджує і синоптик Наталка Діденко - вона заявила про найсильніший циклон, який не дасть насолодитися гарною погодою і знову накриє Україну сильним вітром і рясними опадами.

Синоптик уточнила, що з причини незначного потепління опади будуть складатися з снігу упереміш із мокрим снігом, при цьому вони будуть сильними. Найменше дістанеться західній частині, в якій негода трохи заспокоїться і її чекає прояснення.

Популярні новини зараз
Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни" Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року
Показати ще

Що стосується столиці України, то Діденко сказала наступне: "У Києві також очікується поступове потепління. У ніч на неділю в Києві циклон насипле снігу, вранці ще негода затримається. А вдень 27 січня поступово все заспокоїться".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що останню неділю січня в багатьох країнах зустрічають без інтернету. Вперше свято з'явився в 2000 році, а ініціатором його введення є «Британський Інститут соціальних винаходів». Організаторами Міжнародного дня без Інтернету є активні користувачі мережі.

Як повідомляв портал "Знай.uа": співробітник посольства США прославився на весь Київ тим, що паркується по-особливому. Як заявив співробітник: "Чим гірше – тим краще", після чого заїхав переднім колесом свого позашляховика просто в кущі, що ростуть на клумбі.

Також "Знай.uа" писав, що психологи вивчили, з якої причини діти не хочуть вчитися, після чого представили результати досліджень на загальний огляд.