26 січня Юрій Сорочик, керівник секретаріату Комітету Верховної Ради України з питань запобігання та протидії корупції, побив співробітника патрульної поліції Львова.

Про це в Facebook повідомила журналіст Вікторія Балицька, член поліцейської комісії патрульної поліції Львівської області, голова Поліцейської комісії ГГУНП у Львівській області.

За її словами, 26 січня, близько 22:00 на кільцевій дорозі Львова патрульними був зупинений автомобіль BMW X5, який рухався з вимкненими фарами ближнього світла.

За кермом автомобіля була жінка, а в салоні перебував її чоловік.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

"За інформацією джерела, пасажир почав агресивно поводитися, ображати патрульних, а потім ударив одного з них кулаком в обличчя. З'ясувалося, що агресивний пасажир – Юрій Сорочик, який є керівником секретаріату Комітету Верховної Ради України з питань запобігання та протидії корупції", – повідомляє Балицька.

За її інформацією, Сорочика затримали і доставили у відділ поліції, а постраждалий звернувся до лікарів з підозрою на черепно-мозкову травму.

"Держслужбовець теж відвідував травмпункт із забоями. Він стверджував, що його побили поліцейські. Припускаю, забиття отримав при затриманні", – наголосила Балицька.

Крім того, на жінку-водія BMW Х5 склали протокол про адміністративне порушення.

Прес-служба патрульної поліції Львівщини підтвердила, що вчора вночі дійсно стався інцидент, однак детальну інформацію пообіцяла оприлюднити пізніше.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Верховна Рада прийняла важливий закон для новоствореної української автокефальної православної церкви.

В ході обговорення документа більшість депутатів виступили на підтримку зазначеного проекту закону, проти виступали лише представники фракції "Опозиційний блок".

Як повідомляв портал "Знай.uа", депутат Михайло Гаврилюк на ідеалах Майдану отримав довіру людей і став політиком. Втім, весь патріотизм різко відійшов на другий план, коли поруч з'явилися гроші.
"Знай.uа" писав, на кому одружуються ті, кого ми мало не щодня бачимо в ефірі каналу "Рада", українські депутати.