23 січня Кабінет міністрів України ухвалив постанову про радіочастотну ідентифікацію проходження техконтролю транспортом. На лобовому склі будуть клеїти мітку для автоматичного зчитування спеціальними пристроями.

Обов’язковому технічному огляду підлягають такі види автомобілів:

– вантажні автомобілі;
– автобуси;
– пікапи, фургони та причепи;
– легкові автомобілі та автомобілі всіх типів, які перевозять небезпечні вантажі;
– легкові автомобілі, які належать юридичним особам і фізичним особам-підприємцям та використовуються для перевезення пасажирів або вантажів з метою отримання доходу;
– таксі.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Клейка радіочастотна стрічка розміщуватиметься на вітровому склі. Головним її призначенням є передача інформацію на спеціальний зчитувач. Останній надсилатиме дані безпосередньо на комп’ютер, де правоохоронці перевірятимуть відповідні показники.

Нагадаємо, Під Миколаєвом іноземці витягли сім'ю з палаючого автомобіля: була дорога кожна секунда.

Стало відомо, що нещодавно брати Умуд та Сабір Ширінови, які живуть у Миколаєві, змогли витягнути з палаючого автомобіля трьох людей.

Про це повідомив Аділь Бабаєв на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Так, за словами чоловіка, брати Умуд та Сабір Ширінови по дорозі з готелю-кафе «Інгул», який знаходиться за межею міста Миколаєва, побачили перевернутий причіп від вантажівки. Вони зупинили машину, а потім підійшли до водія вантажного автомобіля. Як з'ясувалося, буквально в 40-50 метрах від них на узбіччі горів перевернутий автомобіль, а в салоні плакала дитина.

Як повідомляв "Знай.uа", женщина пол століття проездившая на Volkswagen Beetle, отримала несподіваний подарунок від компанії: це був не просто автомобіль, а член сім'ї.

Американка Кэтлин Брукс, проживающая в городе Кардифф, уже более полувека является владелицей автомобиля Volkswagen Beetle. За эти годы машина проехала более 560 000 километров.

Також "Знай.uа" писав, що Автомобільна аптечка: який штраф випишуть поліцейські за її відсутність.