7 лютого ПриватБанк запустить обмін валют в мережі своїх платіжних терміналів — наразі в Україні нараховують 12 тисяч таких апаратів.

Валютообмінні операції здійснюватимуть у мережі платіжних терміналів банку, проте отримати готівку за обмін буде неможливо.

Про це розпоів член правління ПриватБанку Олексій Шабан в інтерв'ю одному з українських видань.

Він уточнив, що обмін будуть проводити між трьома валютами — гривня, долар та євро. Та конвертуватимуть валюту безготівково. Тобто, вставивши в термінал купюру, клієнт зможе отримати гроші на свій гривневий або валютний рахунок, але не банкнотою.

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Боржникам за воду почнуть приходити червоні платіжки: кому загрожують відключення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Причому для обміну банкноти не потрібні, його можна здійснювати лише між своїми рахунками.

"Можна не вставляти купюру, можна вибрати в терміналі два своїх рахунки — валютний і гривневий — і за допомогою терміналу провести покупку або продаж валюти". Олексій Шабан

Все це можна буде робити з власними рахунками, перераховувати валюту третім особами не дозволять.

Нагадаємо, що ПриватБанк анонсував нову послугу українцям. Тепер замовити перевипуск банківської картки можна буде в мобільному додатку та інтернет-банкінгу, а отримати її клієнти зможуть, не відвідуючи відділення, а забрати картку просто в банкоматі. Про це повідомив член правління Приватбанку Олексій Шабан, - пише UBR.

"Клієнти банку зможуть отримати карту прямо в мобільний телефон, токенизувати її і починати платити. І тільки тоді, коли знадобиться пластикова карта — можна її замовити і отримати у відділенні банку", — сказав представник фінустанови.

Також, за словами Шабана, до кінця поточного року картки після замовлення в інтернеті можна буде забирати в банкоматах.

"Будучи клієнтом банку, можна буде отримати картку прямо в мобільний телефон, токенизировать її і починати платити. І тільки тоді, коли знадобиться пластикова карта - можна її замовити і отримати у відділенні пластик", - сказав він.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у клієнтки ПриватБанку за борги відібрали останнє. Новий гучний скандал насторожив українців.

Також Знай.ua писав, що українці скаржаться на нахабство ПриватБанку, який самовільно змінює кредитні ліміти та забирає з карток українців останнє.