Популярний український мобільний оператор lifecell ліквідує декількатарифних планів. За повідомленням оператора, "під ніж" піде одразу чотири пакети.

Про це повідомили у прес-службі компанії.

Відключення абонентів від старих тарифних планів та переведення їх на нові відбудеться з 5 лютого.

Абонентів цих мобільних пакетів переведуть на умови тарифного плану "Гаджет". Сплачені і нараховані за старим тарифом послуги збережуться у відповідності із строком їх дії. При цьому включно до 25 березня 2019 року, абоненти можуть самостійно вибрати і безкоштовно перейти на будь-який інший тарифний план lifecell, доступний для підключення.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Отже, абонентам Lifecell, які користуються старими тарифними планами, потрібно підібрати собі інший пакет послуг. Оператор прибере наступні тарифи:

• "3G Гаджет";
• "3G + Гаджет";
• "3G + Гаджет 2017";
• "life :) Online".


Нагадаємо, в кінці минулого ще один великий мобільний оператор Vodafone Україна також закрив у себе більше 60 старих тарифних планів. Півтора десятка пакетів ліквідував і Київстар, запропонувавши абонентам нові тарифи, хоча й вони не для декого не були вигідними. Як правило, абонентів переводять на більш дорогі пакети послуг, пояснюючи це тим, що пропонують клієнтам найбільш оптимальні варіанти, виходячи з їх попередніх потреб.

Нагадаємо, експерти спрогнозували подорожчання інтернету. Деякі оператори накрутять ціни на третину. Здорожчання варто очікувати до середини літа.

Як повідомляв портал Знай.ua, lifecell запропонував абонентам цікавий тарифний план, однак ціни мало кому сподобаються.

Також Знай.ua писав про те, що користувачі інтернету від "Укртелекому" масово скаржились на відсутність сигналу. 19 січня по всій Україні інтернет був відсутній, стався масовий збій.

Дивіться: Українцям пообіцяли інтернет в кожне село