Ватажок "ЛНР" Леонід Пасічник давно не з'являвся на публіці, а на масових заходах привітання зачитуються від його імені, на офіційних сайтах немає свіжих фотографій з нарад, концертів і т. д.

Існує інформація, що Пасічник знаходиться в Росії, де йому провели операцію на серці. Про це йдеться у повідомленні Twitter блогера з ніком "ЛНР (Коливано-Бджолария)".

"В "ЛНР" пропав наш Льоня, чутками, на повторної операції з серцем в РФ".

На його думку, це ознака близької відставки колаборанта (Пасічник колишній підполковник СБУ, в 2014 році перейшов на бік бойовиків).

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Зникнення Пасічника підтвердив і джерело "ФАКТІВ" у окупованому Луганську.

"Все це неспроста. Як не згинув слідом за Теслярським", - коментує ситуацію луганчанин.

Існує ще одна версія, що Пасічника в Кремлі можуть "піти" станом здоров'я, щоб замість нього посадити в крісло колишнього "регіонала". Але підтверджень цьому поки немає.

Нагадаємо, стало відомо про те, що черговий відморозок Путіна вбив себе на Донбасі: не пережив реалій "російського світу". У Дебальцево вранці 19 січня у власній квартирі знайдено повішеного проросійського бойовика так званої "ДНР". 23-річний коллаборант Ярослав Ігорович Шапочкин наклав на себе руки. Відомо, що він народився в Дебальцеве, 1995 року народження.

Як повідомляв портал Знай.иа, бойовики так званої "ДНР" заявили, що захопили в полон бійця Збройних сил України. Як заявили терористи, військовослужбовець сам попрямував у бік їх позицій. Вони стверджують, що нібито підпустили його ближче, після чого зв'язали і взяли в полон.

Також портал Знай.иа писав, що у суботу, 19 січня, 93 бригада Збройних сил України («Холодний Яр») повідомила, що її бійці збили дрон терористів – «Фантом-4». До нього була прикріплена ВОГ-17 (граната від АГС-17) з причепленим хвостовиком (для балансу в польоті), надрукованим на 3D-принтері.