У Дебальцево вранці 19 січня у власній квартирі знайдено повішеного проросійського бойовика так званої "ДНР".

23-річний коллаборант Ярослав Ігорович Шапочкин наклав на себе руки. Відомо, що він народився в Дебальцеве, 1995 року народження. Про це повідомили на сторінці Necro Mancer у Twitter.

Поряд з трупом російського найманця знайдена записка "У моїй смерті прошу нікого не звинувачувати".

Причини його самогубства та обставини наразі невідомі. Про те, що Шапочкін вкоротив собі віку, пишуть його знайомі у соцмережах.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Крім того, Шапочкіна було занесено до бази сайту "Миротворець" як особу, яка чинила діяльність проти національної безпеки України, світу, безпеки людства та міжнародного правопорядку, а також інших правопорушень.

На цьому ж сайті вказана дата смерті терориста 20 січня, від рук спільників-бойовиків.

Нагадаємо, на території Російської Федерації по-звірячому вбили проросійського найманця-бойовикабандформування "ЛНР" Максима Бокаря, прізвисько "Молот".

Зазначається, що інцидент з терористом трапився у Москві. Відповідні фото та подробиці опублікував у Telegram офіцер ЗСУ Анатолій Штефан “Штірліц”.

Нагадаємо, стало відомо про те, що до Києва прибув ще один борт з пораненими бійцями ЗСУ, де багато хто з військових у важкому стані. Зараз волонтери активно просять у соцмережах допомоги у небайдужих українців.

Як повідомляв портал Знай.иа, бойовики так званої "ДНР" заявили, що захопили в полон бійця Збройних сил України. Як заявили терористи, військовослужбовець сам попрямував у бік їх позицій. Вони стверджують, що нібито підпустили його ближче, після чого зв'язали і взяли в полон.

Також портал Знай.иа писав, що у суботу, 19 січня, 93 бригада Збройних сил України («Холодний Яр») повідомила, що її бійці збили дрон терористів – «Фантом-4». До нього була прикріплена ВОГ-17 (граната від АГС-17) з причепленим хвостовиком (для балансу в польоті), надрукованим на 3D-принтері.