На території ООС пропав український розвідник близько 4 годин ранку, його шукають. Про зникнення бійця в Facebook повідомляє 79-я десантно-штурмова бригада, інформує Цензор.Нет.

Донбас
Донбас

"23 січня близько 4 ранку в районі виконання бойової задачі на одному з спостережних постів в районі населеного пункту Павлопіль зник військовослужбовець розвідувального взводу одного з підрозділів бригади", – йдеться у повідомленні.

Зараз організований пошук військовослужбовця, товариші по службі приймають заходи для того, щоб якомога швидше встановити місце його перебування.

ВАЖЛИВО! 23 січня близько 04 ранку в районі виконання бойового завдання на одному з спостережних постів в районі...

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще
Geplaatst door 79 десантно-штурмова бригада Миколаїв op Woensdag 23 januari 2019

Раніше повідомлялося, що 22 січня, стало відомо про те, що до Києва прибув ще один борт з пораненими бійцями ВСУ, де багато хто з військових у важкому стані. Зараз волонтери активно просять у соцмережах допомоги у небайдужих українців.

Про це повідомляє громадський діяч і волонтер Юсупова Наталя на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Так, вона пояснила, яка допомога необхідна постраждалим з зони ООС.

Також ми писали, що на території Російської Федерації по-звірячому вбили проросійського найманця-бойовика бандформування "ЛНР" Максима Бокаря, прізвисько "Молот".

Наголошується, що інцидент з терористом стався в Москві. Відповідні фото і подробиці опублікував у Telegram офіцер ЗСУ Анатолій Штефан "Штірліц".

Крім того, наголошується, що Максим Бокарьов народився в 1985 році в Луганську.

Він працював терористом, брав участь у боях за Бахмутку в червні-липні 2017 року. Також зазначається його належність до так званого "козацтва".

Нагадаємо, стало відомо про те, що до Києва прибув ще один борт з пораненими бійцями ВСУ.

Як повідомляв портал Знай.uа бойовики так званої "ДНР" заявили, що захопили в полон бійця Збройних сил України.

Також портал Знай.uа писав, що у суботу, 19 січня, 93 бригада Збройних сил України (Холодний Яр) повідомила, що її бійці збили дрон терористів – "Фантом-4".