Кінець січна та початок лютого побалують українців м'якою зимовою погодою. Можна буде трохи відпочити від морозних "сюрпризів" зими. Прийде тимчасове потепління, яке згодом знову змінять морози.

Так за прогнозами Укргідрометцентру, 29 січня на півночі і в центрі очікується дощ і мокрий сніг. У вівторок в більшості областей України температура повітря складе 0, + 4 градуси, на півдні + 4 + 9 градусів, в Криму до +12 градусів. Про це повідомляє синоптик Наталія Діденко у себе в Facebook.

За словами синоптика, у Сумській, Харківській, Луганській, Донецькій буде 0, -3 градуси.

"На півночі і в центральних областях - дощ і мокрий сніг. У Києві 29 січня - дощ, мокрий сніг. Це тепло триватиме довго - до кінця січня і початку лютого", - повідомила Наталія Діденко.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Також синоптик порадила готувати гумовики - сніг підтаватиме серйозно. І бути обережними під дахами будинків - можливі бурульки.

Нагадаємо, народний синоптик Володимир Деркач розповів українцям, якою буде погода у останній місяць зими.

Деркач відзначає, що в першій декаді лютого погода в Україні буде відносно м'якою - від невеликих мінусів до плюсів. Ночами очікується мінусова температура, а вдень - вище нуля і сніг.

" А ось після 20 лютого можливе різке зниження температури, опади будуть помірними", — резюмував Деркач.

Як повідомляв раніше Знай.ua, останній місяць зими почнеться з відлиги, але з 5 лютого в Україну повернуться потужні морози.

"В першій половині лютого можливі навіть морози до мінус 25 градусів, які будуть супроводжуватися сильним снігом. Невелика відлига прийде 25 лютого, але вже через кілька днів морози повернуться знову, і протримаються до кінця першого тижня березня", - прогнозує Леонід Горбань.

Разом з тим народний синоптик Володимир Деркач вважає, що лютий в Україні не буде занадто лютим. Він переконаний, що на початку лютого вночі очікуються невеликі морози, вдень буде плюсова температура, пройде сніг.

Також Знай.ua писав про те, що цього тижня майже по всій території України стане набагато тепліше.