У цей вівторок по Україні сніг з дощем, хоч і невеликий очікується на Півночі, на Заході, в центральних областях і в Одеській області. За даними Українського Гідрометцентру на решті території істотних опадів не передбачається.

Можливий туман вночі та вранці, а також ожеледиця на дорогах. Вітер переважно південно-східний та південний, теплий і помірний – 5-10 м/с.

На Сході і на північному Лівобережжі вночі очікується від -7 до -12 градусів, а вдень від 0 до -5 градусів. Тепліше на Півдні, вночі тут температура протримається в районі нуля, а вдень від 5 до 10 градусів тепла. В інших частинах країни від 0 до -5 градусів вночі від -1 до +4 градусів вдень.

У столиці у вівторок можливий невеликий сніг вночі, а вдень сніг з дощем, згідно інформації від КМДА. Також буде місцями ожеледиця на дорогах та вітер так само, як і в інших районах України – 5-10 м/с. Температура вночі від -2 до -4 градусів, а вдень стовпчики термометрів покажуть від 1 до 3 градусів тепла.

З метою попередження травматизму та уникнення аварійних ситуацій, Управління з питань цивільного захисту КМДА закликає киян бути обережними, пересуваючись по місту, і рекомендує дотримуватися порад під час ожеледиці.

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Прогноз погоди в містах України

Ужгород – вдень +1…+3, вночі -1…-3

Львів – вдень -+1…+3, вночі -4…-6

Івано-Франківськ – вдень +2…+4, вночі -4…-6

Тернопіль – вдень 0…+2, вночі -3…-5

Чернівці – вдень +1…+3, вночі -3…-5

Хмельницький – вдень 0…+2, вночі -2…-4

Луцьк – вдень +1…+3, вночі -3…-5

Рівне – вдень 0…+2, вночі -2…-4

Житомир – вдень +1…+3, вночі -2…--4

Вінниця – вдень +1…+3, вночі -3…-5

Одеса – вдень +8...+10, вночі +1...+3

Миколаїв – вдень +5...+7, вночі 0...-2

Херсон – вдень +6...+8, вночі 0...-2

Сімферополь – вдень +8...+10, вночі -1…+1

Кропивницький – вдень +1…+3, вночі -3…-5

Черкаси – вдень 0…+2, вночі -5…-7

Чернігів – вдень -1…+1, вночі -7…-9

Суми – вдень -1…-3, вночі -11…-13

Полтава – вдень 0…-2, вночі -9…-11

Дніпро – вдень +1…+3, вночі -6…-8

Запоріжжя – вдень +3...+5, вночі -2...-4

Донецьк – вдень 0...-2, вночі -9...-11

Луганськ – вдень -1…-3, вночі -11...-13

Харків – вдень -2…-4, вночі -10…-12

Київ – вдень +1…+3, вночі -2…-4

Нагадуємо, ПриватБанк потрапив у жахливий скандал з вигаданими боргами. Таких шахраїв ще пошукати треба. Скандал з клієнтом через борги по карті які ставить йому банк навіть після перемоги клієнта в судах.

Як повідомляв портал "Знай.ua", синоптик зробив несподіваний прогноз на лютий. Сніговий апокаліпсис відміняється. Народний синоптик Володимир Деркач розповів, що в цьому році в лютому не буде сильних морозів і хуртовин. Вночі очікується невелике зниження температури, а вже вдень практично по всій території України цей показник буде вище нуля.

Погіршення погодних умов, на думку синоптика, варто очікувати з 20 чисел лютого. Тоді можливе різке похолодання і періодичні опади.

Нагадуємо Світлана Фус популярний український дієтолог, експерт по здоровому харчуванню, розповіла всю правду про цукор і напої, в яких він міститься.

Погода б'є температурні рекорди