Вчені розповіли, як подовжити и молодість та чим насичувати свій організм, щоб він відновлювався швидше. За прикладом неперевершеної Софі Лорен, дослідники радять споживати продукти, які містять цінний для організму компонент.

Про це пише "intermarium.news".

Софі Лорен

Їжа з підвищеним вмістом мелатоніну

Мелатонін - справжній еліксир здоров’я і молодості, причому натуральний! Цей гормон є в кодному організмі. З роками його стає все менше, в згубні звички та неправильне харчування взагалі пришвидшують його "загибель".

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Багаті на мелатонін молоко, морепродукти, м’ясо курки, риба, печінка, яйця, сир, вівсянка, запечена картопля, овочі, арахіс, мигдаль, гарбузове насіння, фініки і банани.

Кава та міцний чай

Кофеїн перешкоджає виробленню мелатоніну. Таким же ефектом володіють деякі лікарські препарати. Тому уважно читайте інструкцію до ліків. З обережністю приймайте снодійні. Кращими варіантами напоїв стануть стакан молока з медом, який-небудь кисломолочний продукт або заспокійливий трав’яний чай.

Гігієна сну

Добре провітрюйте приміщення на ніч. А також киньте цю дурну звичку переглядати новини соціальних мереж перед сном! Світло смартфонів та планшетів також негативно впливає на вашу красу.

Мелатонін можна вживати як ліки; він виробляється синтетичним шляхом у вигляді таблеток і капсул. Однак перед прийомами таких препаратів варто порадитись з лікарями.

Спортивні навантаження

Регулярні і помірні фізичні навантаження – ось те, що потрібно!

Всього година занять на день - і ваш організм активно почне виробляти мелатоніню

Намагайтеся уникати алкоголю, жирної їжі та киньте палити!

Присутність цього гормону в організмі в потрібній кількості сприяє: уповільнення процесу старіння, посиленню імунної системи, регуляції кров’яного тиску. він дозволяє мобілізувати захисні ресурси організму і попередити розвиток хронічних захворювань (в тому числі онкологiчних)!

Алкоголь та тютюн знищить всі шанси залишатися молодими та привабливими.

Стреси та роздратування

Не варто нервувати, особливо ввечері. Стреси гальмують вироблення цього гормону.

Нагадаємо, вчені назвали алкоголь, який позитивно пвпливає на красу та молодість.

Як повідомляв раніше Знай.ua, вчені показали, як виглядатимуть люди через тисячу років.

Також Знай.ua писав, що заняття спортом три рази в тиждень омолоджують мозок на десять років.

Дивіться: прості способи подовжити молодість