Деякі алкогольні напої чинять позитивний вплив на стан шкіри людини. Головне - не переборщити.

Експерти склали список напоїв, які зроблять вас на кілька років молодшими, повідомляє Politeka.

Пиво

Номер один у списку алкогольної косметології. Цей напій чудово впливає на структуру волосся і шкіри, врівноважує рівень pH, очищає і живить поверхню тіла. Крім того, завдяки величезній кількості вітамінів, пиво навіть здатне заліковувати прищі.

Вино

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Давно доведено, що вживання хорошого червоного вина продовжує молодість шкіри, тому що в ньому міститься багато антиоксидантів. Завдяки їм напій надає еластичності вашій шкірі, підтримуючи її природні волокна.

Джин

Джин настоюється на ягодах ялівцю, чий вплив на кровообіг давно відомий серед вчених. Напій покращує обіг крові в обличчі, що надає йому покращеного вигляду.

Ром

Ром є не тільки улюбленим зимовим напоєм для багатьох, але і славиться антибактеріальними властивостями. Для битв з ушкодженнями на шкірі і прищами фахівці радять розбавляти ром в пропорції 1 до 2 з простою водою і прикладати до проблемних місць. Через 5 хвилин компрес слід зняти і вмитися.

Нагадаємо, алкоголь є надзвичайно небезпечним напоєм - крім того, що організм блискавично до нього звикає, алкоголь з першої секунди починає повільно його руйнувати. Вчені провели аналіз найбільш популярних алкогольних напоїв і з'ясували, які з них найбільш небезпечні для людини.

Раніше портал писав, що багато хто з нас насолоджувалися і ще будуть насолоджуватися численними келихами вина, шампанського, пива, чарками горілки або інших спиртних напоїв протягом зимових свят. Тому саме в січні ми можемо відчути необхідність відпочити від алкоголю.

Як повідомляв портал Знай.uа, алкоголь в малих дозах може бути корисним для здоров'я

Також Знай.uа писав, що дієтолог розповіла, чим правильно закушувати алкоголь.