Вчені дослідили, який алкогольний напій може захистити від раку. Фахівці медичного центру в Ізраїлі (Beth Israel Deaconess Medical Center) заявили, що для профілактики онкології корисно пити віскі.

Головною причиною такого відкриття є певна речовина, яка міститься у напої. Науковці встановили, що в складі віскі є еллаговая кислота. Це потужний антиоксидант, який здатний захистити здорові клітини людини від пошкоджень і переродження в пухлинні.

Цікавим фактом також є те, що віскі допомагає літнім людям. Ізраїльські фахівці, завдяки спостереженням за пацієнтами, встановили, що невелика кількість віскі може захистити від старечого недоумства.

На думку багатьох вчених, віскі відноситься до тих алкогольних напоїв, які також добре впливають на здоров'я серця і позбавляють від «поганого» холестерину в крові. Крім цього, віскі вважається безпечним для діабетиків - в ньому мало цукру і вуглеводів.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Нещодавно Верховна Рада України законодавчо визначила поняття популярного напою "віскі". Згідно нового закону, віскі - це алкогольний напій міцністю від 35% до 45% об'ємних одиниць з характерним ароматом, виготовлений за коньячною технологією з витриманого в обвуглених усередині дубових бочках (ємностях з обвуглених дубовою клепкою) зернового дистиляту.

Нагадаємо, спеціалісти нагадали, які продукти категорично не можна класти до мікрохвильової печі. Це не лише знищить усі цінні елементи в продуктах, але й може зіпсувати техніку.

Також "Знай.ua" писав, що медики з'ясували, як здорові клітини передміхурової залози перетворюються в ракові. У пошуках відповіді на це питання дослідники з Університету Шаріте вивчили геноми пухлин майже 300 хворих на рак простати.

Як повідомляв портал "Знай.uа" британські дослідники успішно протестували пристрій штучної підшлункової залози.