Цього тижня майже по всій території України стане набагато тепліше. При цьому морозна погода буде зберігатися лише у східних областях країни. Про це повідомляє український Гідрометцентр.

У вівторок, 29 січня, погода принесе дощ зі снігом центральним і частково західним регіонам країни. При цьому мінусові температури вдень очікуються тільки на сході країни, на решті частині України – у середньому, прогнозується +1 градус вдень.

У Києві 29 січня очікується хмарна погода, а ввечері можливий короткочасний дощ. Термометри покажуть до +3 градусів вдень.

У середу, 30 січня, погода в Україні буде ще більш теплою, ніж напередодні. Дощ зі снігом все ще прогнозується в центрі і на півночі країни, частково зачепить і південь. Температура повітря в середньому становитиме +1 градус.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У Києві 30 січня буде хмарно і дощитиме. Вдень стовпчики термометрів піднімуться до +3 градусів.

У четвер, 31 січня, на заході без опадів, лише на півночі пройде дощ. Сонячно буде майже у всіх областях країни. На півдні обіцяють до +10 градусів. На решті частині – у середньому, +3 градуси.

У Києві 31 січня погода також буде хмарною та дощовою, до вечора очікується сніг із дощем. Термометри вдень покажуть +2 градуси.

У п'ятницю, 1 лютого, опадів не передбачається, буде хмарно з проясненнями. Термометри покажуть від +1 градуса на сході до +5 градусів, на заході та +10 градусів на півдні.

У Києві 1 лютого без опадів. Максимально, на що варто розраховувати киянам у перший день лютого – це +2 градуси вдень.

На вихідних, 2-3 лютого, в Україні буде мокро і волого. Вдень очікуються невеликі "плюси", вночі – переважно "мінуси".

У Києві 2 лютого без опадів. Термометри піднімуться максимум до +2 градусів. Погода у Києві 3 лютого також опадів не обіцяє, але і сонця теж. Буде трохи тепліше, ніж у суботу – до +3 градусів.

Нагадаємо, народний синоптик Володимир Деркач розповів, що в цьому році в лютому не буде сильних морозов і хуртовин. Вночі очікується невелике зниження температури, а вже вдень практично по всій території України цей показник буде вище нуля.

Як повідомляв портал Знай.uа, у першій половині лютого можливі навіть морози до мінус 25 градусів, які будуть супроводжуватися сильним снігом. Таку думку висловив народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.uа писав, що користувачів мережі розлютили затори і затримки громадського транспорту у зв'язку з сильними снігопадами у Києві. І ось вже кілька днів поспіль кияни публікують фотожаби про погодну обстановку і прибирання снігу в столиці.