Офіційний представник Президента України в парламенті і дружина генпрокурора Ірина Луценко з'явилася на форумі самовисування Петра Порошенка. Варто відзначити, що вона привернула увагу досить дорогими аксесуарами в наряді.

Про це стало відомо завдяки повідомленню в соцмережі Facebook журналістки Анни Стешенко.

Так, Ірину Луценко помітили з шикарною сумкою Valentino Rockstud у найбільшому розмірі. Ціна аксесуара на офіційному сайті - $3295.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Цю модель fashion-блогери часто називають "сумка-мрія". Ще б пак. Для багатьох простих українок це не те, що мрія. Це космос", - зазначила Стешенко.

Варто нагадати, що представник президента України у Верховній Раді Ірина Луценко вважає вирок Віктору Януковичу достатньо легким, ГПУ вже готує апеляцію. Політик заявила, що для неї, як для громадянки України винесений вирок став повною несподіванкою, оскільки, як вона вважає, він досить легкий.

Луценко нагадала, що в результаті діяльності екс-президента України загинуло близько 13 тисяч мирного населення і приблизно 2,5 тисячі військовослужбовців. Крім цього, вона додала, що Генеральна прокуратура вже заявила, що не згодна з вироком і має намір подати апеляцію. Також, відомство планує довести суду, що ті докази, і ті статті, за якими Януковича вже звинуватили, обґрунтовані. Крім того, планується довести і деякі інші злочини, які вчинив злочинець Янукович.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що скандальна колишня радниця президента-втікача Віктора Януковича Ганна Герман висловила обурення через те, що його засудили до 13 років позбавлення волі. За її словами, такий вердикт є несправедливим, тому що при Януковичі Україна нібито процвітала і всі були щасливі на відміну від сьогоднішніх днів.

Нагадаємо, стало відомо, коли Порошенко презентує "жити по-новому 2.0".

Як повідомляв Знай.uа ПЦУ готова до реформ: Єпіфаній розповів про головні зміни.

Знай.uа писав, Україна накриє Росію санкціями: кого торкнуться нові обмеження.