Відомий український письменник Лесь Подерв'янський з'явився на форумі "Від Крут до Брюсселя. Ми йдемо своїм шляхом", де чинний президент України Петро Порошенко оголосив про своє висунення на другий термін.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

Подерв'янський виступив коротко: "Є така північна лисичка з білим пухнастим хвостиком. Вона може з'явитися на наших теренах. Так от щоб вона не з'явилася, принаймні, щоб у неї було менше шансів, я сьогодні тут", - заявив письменник.

Варто нагадати той факт, що 29 січня президент Петро Порошенко офіційно оголосив про своє рішення балотуватися на другий термін. За час незалежності України перемогти на других виборах вдалося тільки Леоніду Кучмі. Про його підтримку заявили прем'єр-міністр Володимир Гройсман, мер Києва Віталій Кличко й ряд інших відомих особистостей.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Варто нагадати, що своє ставлення до творчості намірів Володимира Зеленського балотуватися в президенти України нещодавно оцінив відомий художник і літератор Лесь Подерев'янський.

На його думку, "Квартал 95" – "це не український гумор, це гумор для бидла. Блювати хочеться від цього, але я не проти щоб бидло сміялося, нехай сміється, кожному своє. Я думаю, що відсоток бидла в кожній країні однаковий, в кожній країні є свій Зеленський".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відомий український письменник Лесь Подерв'янський вважає, що головні проблеми його співвітчизників - провінційність і низька самооцінка. Таку думку сатирик висловив в інтерв'ю одному з телеканалів. Крім того, він підкреслив, що українці настільки люблять "нити і сумувати", що це вже стало "національним спортом".

"У нас реальні проблеми з самооцінкою, і, мені здається, нам не вистачає для її виправлення перемог. Ось, візьми будь-якого жителя Великобританії, навіть самого що не є бідного пролетаря з Манчестера, поговори з ним - і відчуєш цей британський пафос. А у нас його немає", - сказав Подерв'янський.

Нагадаємо, Подерв'янський видав геніальний рецепт перемоги над корупцією.

Як повідомляв Знай.uа на кістках Росії відродиться Україна: письменник зробив ємне спостереження.

Знай.uа писав, в його стилі! Подерев'янський порадував дискусією з Аваковим.