Новий сервіс з доставки їжі в Україні від компанії Uber, відкрив онлайн-реєстрацію на вакансії ресторан-партнера і кур'єра в Києві.

На сайті партнера Uberdrive вже оприлюднено всі умови співпраці, аж до зарплати та періодичності виплат, повідомляє Itc.ua.

Щоб зареєструватися у сервісі достатньо вказати ПІБ, телефон, електронну пошту і завантажити копії необхідних документів (фотографія, паспорт, водійські права, страховка).

Далі слід вибрати вид співпраці з варіантів:

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще
  • піший кур'єр,
  • кур'єр на своєму велосипеді/скутері,
  • кур'єр на скутері компанії,
  • кур'єр на власному автомобілі.

У кожному з варіантів необхідно мати вік від 18 років і старше.

Залежно від часу знаходження в онлайні і виду транспорту, у Über Eats обіцяють оплату від 11 тис. грн до 25 тис. грн на місяць. Піші кур'єри будуть отримувати оплату 60 грн/год, а кур'єри "на колесах" — 100 грн/год, при цьому кур'єр додатково отримає бонуси і чайові.

Оплачуватися робота буде раз на день, або раз на тиждень (на вибір кур'єра) на карту. У той же час, компанія пропонує гнучкий графік роботи, який можна поєднати з основною зайнятістю.

Партнер Uberdrive також пропонує програму лояльності, яка включає знижки на бензин до 3,2 грн/літр (бензин і дизель) і 1,2 грн/літр (газ) у мережі заправок WOG, абонементи у фітнес-клуб Sportlife за 350 грн і обіди по 45 грн.

Українські ресторани можуть підключитися до сервісу Über Eats, обіцяючи збільшити виручку і потік клієнтів.

Сервіс обіцяє доставку страв в середньому за 30 хвилин, можливість відстежувати замовлення до дверей клієнта і всебічну підтримку.

Нагадаємо, в Києві на проспекті Тичини в суботу, 26 січня, таксі Über протаранив маршрутку "Богдан". За словами таксиста, він не зміг впоратися з керуванням на занесеній снігом дорозі.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", Über створить розумні самокати та велосипеди з автопілотом.

Також портал "Знай.uа" писав, що водій Über заснув за кермом і сталося страшне.