В Україні у четвер, 31 січня, прийде весняне тепло, тому на вулицях почнеться відлига. У більшості регіонів можливі невеликі дощі, на заході – мокрий сніг.

Опади і туман очікуються по всій території країни, крім східних областей. Там збережеться суха погода, зазначає синоптик Наталка Діденко.

"Відлига, "плюси", тумани, мряка, дощ, мокрий сніг, калюжі з льоду, бурульки, ожеледь – все це в більшості областей України завершує січень і починає лютий".

Відлига, "плюси", тумани, мряка, дощ, мокрий сніг, калюжі з льоду, бурульки - все це у більшості областей України...

Geplaatst door Наталка Діденко op Woensdag 30 januari 2019

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Найхолоднішу погоду варто чекати жителям Заходу і Сходу. Вночі стовпчики термометрів опустяться до 0-3 градусів морозу, а вдень потеплішає до 0+1 градуса.

У південних областях буде по-весняному тепло, температура повітря підніметься до +4+9 градусів, а в Криму до +10+14 градусів.

У Києві в останній день січня буде хмарно, вогко, трохи дощитиме, можливі тумани. Вночі і вдень температура повітря буде однакова – 0+2 градуси тепла.

Прогноз погоди на четвер, 31 січня, в містах України:

Ужгород – +1…+3

Львів – +1…+3

Івано-Франківськ – +1…+3

Тернопіль – -1…+1

Чернівці – -1…+1

Хмельницький – 0…+2

Луцьк – 0…+2

Рівно – -1…+1

Житомир – -1…+1

Вінниця – +1…+3

Одеса – +7…+9

Миколаїв – +6…+8

Херсон – +8…+10

Сімферополь – +11…+13

Кропивницький – +2…+4

Черкаси – +1…+3

Чернігів – 0…+2

Суми – -1…+1

Полтава – -1…+1

Дніпро – +2…+4

Запоріжжя – +5…+7

Донецьк – +1…+3

Луганськ – -1…+1

Харків – -1…+1

Київ – 0…+2

Нагадаємо, народний синоптик Володимир Деркач зазначає, що в першій декаді лютого погода в Україні буде відносно м'якою - від невеликих мінусів до плюсів. Уночі очікується мінусова температура, а вдень - вище нуля і сніг.

Як повідомляв портал Знай.uа кінець січня і початок лютого потішать українців м'якою зимовою погодою. Можна буде трохи відпочити від морозних "сюрпризів" зими. Прийде тимчасове потепління, яке згодом знову замінять морози.

Також портал Знай.uа писав, що, за словами Леоніда Горбаня, в першій половині лютого можливі навіть морози до мінус 25 градусів, які будуть супроводжуватися сильним снігом