Українцям розповіли, скільки вихідних слід очікувати у лютому 2019 року. Так, офіційними вихідними днями будуть тільки суботи та неділі. Уточнюється, що додаткових вихідних у лютому не буде.

Календар на лютий 2019:

- робочі дні - 20;

- вихідні в лютому - 8 (2,3, 9, 10, 16,17, 23, 24).

- загальна кількість календарних днів - 28;

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Свята у лютому 2019:

9 лютого - Міжнародний день стоматолога;

14 лютого - День усіх закоханих;

20 лютого - Всесвітній день соціальної справедливості;

21 лютого - Міжнародний день рідної мови.

Раніше ми писали про те, що більше 40% українців називають як найбільш улюблені новорічні свята Новий Рік і Різдво. 7% опитаних віддали перевагу святу Дня Святого Миколая, а ще 3% - Старому Новому року. Близько 3% українців заявили, що не люблять ні один з перерахованих свят.

Згідно з даними опитування соціологічної групи "Рейтинг", на Півдні, Сході та в Центрі України більше люблять Новий рік, на Заході – навпаки найулюбленішим святом є Різдво. Велика прихильність до Нового року — серед жителів міст, молодших і більш забезпечених опитаних. Відповідно більше люблять Різдво в селах і старші опитані.

Нагадаємо, що розмови про скасування святкування Міжнародного жіночого дня 8 Березня тривають вже давно, з осені 2017 року. Українців хвилює питання, в 2019 році цей день буде вихідним, або ж доведеться працювати.

Як повідомляв портал Знай.uа, чиновники вирішили зробити декілька дат вихідними, щоб продовжити святкове дозвілля українців. Згідно з рішенням Кабміну, відпочивати жителі країни почнуть ще з квітня. У новому році Великдень випадає на 28 квітня (неділя). Наступний понеділок традиційно вважається вихідним.

Також портал Знай.uа писав, що у Кабміні затвердили великодні вихідні. Чиновники рекомендують всім роботодавцям дати працівникам п'ять вихідних і перенести робочі дні з вівторка 30 квітня на суботу 11 травня.