Бізнес "Кварталу 95" – це ціле збіговисько з багатьох компаній, чий сумарний оборот становить десятки мільйонів доларів. І Володимир Зеленський є не єдиним власником.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

У різних юросіб журналісти зуміли нарахувати у Зеленського 17 бізнес-партнерів.

У відносинах учасників популярного шоу виявилося нелегко.

Подружжя Зеленських має частки в двох десятках юридичних осіб, з яких 5 - за кордоном (4 офшорні компанії і італійська компанія купівлі нерухомості).

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Найближчі соратники - співзасновники "Студії Квартал 95" Борис і Сергій Шефіри (разом контролюють 10 компаній), а також кінорежисер і автор "Кварталу" Андрій Яковлєв (8 компаній).

Одним з партнерів Зеленського є генеральний директор 1+1 Media Олександр Ткаченко, популярний кліпмейкер і режисер Алан Бадоєв, колишні учасники КВН Андрій Чивурин і Наум Баруля.

Нагадаємо, Зеленський терміново звернувся до українців: потрібна ваша допомога

Відомий український актор, телеведучий, шоумен і лідер студії "Квартал 95" Володимир Зеленський активно веде сторінки в соцмережах і часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя. Після того, як артист заявив про політичні амбіції та участі в президентській гонці, до нього підвищену увагу. Наприклад, у його сторінки в Instagram стало більше передплатників. Але, незважаючи на передвиборну кампанію, Володимир Зеленський живе звичайним життям і радіє простим речам.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Зеленський різко відреагував на питання про президента: у вас проблеми

Яких тільки питань протягом останнього місяця не ставили лідеру Студії "Квартал 95" Володимиру Зеленському – починаючи від відносин з Коломойським, закінчуючи бізнесом в Росії.

Але одна фраза недавно мало не вивела його з себе. За лаштунками одного з проектів до Зеленського підійшла журналістка з банальним і нібито простим питанням: яким, на його думку, повинен бути майбутній президент України.

Також Знай.ua" писав про те, що Зеленський показав, скільки ваших грошей витягли за 27 років: обережно, ці цифри доводять до інфаркту

Команда кандидата на виборах президента України 2019 року Володимира Зеленського вже запланувала обіцяні перші кроки по одному пункту своєї програми. Основні скарги українців стосувалися низького рівня доходів, а ще більше – корупції в державній сфері.