Жінка звернулась до правоохоронців і в знак протесту прикувала себе до стільця в кабінеті прокурора. Таким екстраординарним шляхом мати вимагає повернути їй сина, якого два роки тому забрав колишній чоловік.

Українці познайомилися і одружилися в Іспанії, у них там народився син.

В 3 рочки йому діагностували онкозахворювання, пішли на операцію і розлучення батьків. Феміда в Барселоні визнала, що дитина має бути з мамою, але батько, хоч і програв усі суди, сина забрав до себе. За адресою, де хлопчик нібито проживає в Україні – порожній особняк за неприступним парканом.

Матір, яка два роки не може забрати 9-річного сина в колишнього чоловіка, влаштувала протест просто у прокуратурі. Відчайдушна жінка прикувала себе до стільців і вимагала, аби силовики виконали численні рішення суду на її користь - забрали хлопчика від батька.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень
Показати ще

На нещодавню зустріч з прокурором колишній чоловік прислав свого адвоката.

Нагадаємо, що на Вінничині школяр повісився через цькування: батьки не тямлять себе від горя і хочуть покарати винних. Нещодавно в селі Липовець Вінницької області було знайдено повішеного у сараї 15-річного Артема Ателіна. 30 січня відбулися похорони хлопчика. За словами батьків загиблого, його довели до самогубства. Родичі звинувачують у трагедії вчителя та службу у справах дітей.

Як повідомляв портал Знай.uа, розстріл подружжя біля суду у Миколаєві: з'явилося відео.

10 років тому пара позичила своєму знайомому $40 тисяч під відсоток. Народний депутат Антон Геращенко опублікував у Facebook відео вбивства подружньої пари в Миколаєві біля Ленінського райсуду.

Також портал Знай.uа писав, що у Миколаївській області жінці з діагнозом "розрив зв'язок" лікарі ампутували ногу.