У місті Гребінка Полтавської області недалеко від залізничної станції знашли мертвим чоловіка. Тіло виявили у неділю, 27 січня. Про це пише у Facebook спільнота Zrada.

Повідомляється, що хлопець на ім'я Володимир разом зі своїм другом близько першої ночі сів у Полтаві на потяг до Хмельницького. Друг у потязі одразу заснув, а прокинувшись вранці, перед тим, як приїхати до Хмельницького, він виявив, що Володимир зник, телефон був вимкнений.

Чоловік зійшов з поїзда на станції у Хмельницькому, чекав на вокзалі, припускаючи, що Вова міг зійти раніше, але він так і не з'явився.

Тільки пізніше в той день він отримав виклик від поліції і з'ясував, що Володимир був знайдений мертвим у снігу в Гребінці.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Поїзд пройшов цю станцію в 4:21 ранку, тобто через 3 години після відправлення поїзда з Полтави. Судова експертиза показала, що чоловік помер від переохолодження. Проте на його обличчі були синці і друзі хлопця припускають, що його могли викинути з потяга, поки він ще був живий.

"Це, безумовно, виглядає як вбивство, але, на жаль, немає точної інформації про те, що сталося. Немає свідків, які могли б розповісти про цей інцидент. Немає припущень про те, хто може бути винний у трагічній смерті Вови і що може бути причиною. І є серйозні сумніви, що поліція проведе будь-яке розслідування", - пишуть у спільноті.

Раніше ми писали, що 29 січня в одній з квартир багатоповерхового будинку на вулиці Васильківська, 40, у Голосіївському районі Києва, поліція виявила тіло чоловіка.

За словами свідків, злочин стався близько 16 години дня. Злочинець вдарив свою жертву ножем.

На місце події прибули медики і слідчо-оперативна група. Мешканці будинку виявилися налякані тим, що сталося.

Нагадаємо, викладач київського університету роками домагався студенток.

Як повідомляв "Знай.ua", під Києвом викрали 12-річну дівчинку.

Також "Знай.ua" писав, що в Одесі зловили маніяка.