21 січня, близько 12.00 в місті Ірпінь двоє чоловіків заштовхали до автомобілю 12-річну дівчинку.

Про це повідомляє Інформатор.

Автомобіль поїхав у невідомому напрямку. В області ввели план «Перехоплення». Поліція розшукувала білу Toyota Camry.

Викрадення сталося на вулиці Шевченка. За словами очевидців, дівчинку в сірому пальто заштовхали в Toyota з держномером АЕ5801ІТ.

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити
Показати ще

О 13.30 план «Перехоплення» зняли. За попередньою інформацією, автомобіль був виявлений в Святошинському районі Києва. Дитина зараз перебуває в школі.

Toyota належить батькові дівчинки - він дає свідчення правоохоронцям.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під Одесою нелюд жахливо розправився з 13-річною дівчинкою: від цієї історії волосся дибки навіть у досвідчених слідчих.

За попередньою інформацією, її смерть настала внаслідок ножових поранень шиї.

Наголошується, що підозрюваний у скоєнні злочину порізав собі руки і зараз перебуває в медустанові під конвоєм.

Злочинця, який скоїв жахливе вбивство 13-річної дівчинки в одному з сіл під Одесою, підозрюють у ще одному замаху на вбивство.

Як повідомляв портал "Знай.uа" в Миколаєві немовляти порізали ножицями і задушили: дика історія поставила на вуха всю Україну. 30-річна жінки задушила новонародженого.

На наступний день вона викинула труп сина в сміттєвий контейнер. Жінка думала, що її злочин залишиться непоміченим. Але мертвого немовляти знайшли, вирахували мати і затримали. Розслідування і суди тривають уже майже рік.

"Знай.uа" писав, що у Харкові знайшли телефон 15-річної Аліси Оніщук, яка була зґвалтована і убита в лісосмузі в селі Покотилівка. При загиблої не було сумки з особистими речами – її вкрали. Тепер правоохоронцям вдалося знайти телефон Аліси. Невідомий продав його в підземному переході харківського метро.

13 грудня 2018 року невстановлений чоловік продавши викрадений мобільний телефон убитої в один із торгових кіосків в переході станції метро "Індустріальна".