Кримчани остаточно розчарувалися у реаліях анексованого півостову, тотальний занепад, безробіття та зубожіння навряд чи сприяють "патріотичним почуттям" до "русского міра".

Крим
Крим

Про це стало відомо із слів самих кримчан.

У кримських Саках на газетному стенді з’явилась листівка, в якій її автор перераховує втрачене через окупацію та проклинає "русскую весну".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Фото листівки у Twitter опублікував користувач Wasily_Crimea. У ній йдеться:

"Уявіть, який би був Крим з безвізом, з усіма міжнародними програмами, без величезних цін, зі свободою слова і самовираження. Будь ти проклята, весна 2014!", - пише кримчанин.

Нагадаємо, населення анексованого Криму та окупованих територій Донбасу вже не в такому захваті від Путіна і "руського миру".

Чарівність минула - жорстокі реалії руйнування, злиднів і повного занепаду більше не ховаються за рожевими окулярами – люди хочуть назад під крило української влади. Все більше з'являється організацій, що надають волонтерську допомогу українським героям, розповідає волонтер Київського військового госпіталю Наталія Юсупова. За словами волонтера, світогляд у багатьох людей змінилвся на 180 градусів.

"Хлопці раніше казали, що там "вата", а зараз кажуть, що там і українці... Багато переселенців з Донбасу почали в госпіталь приходити. Раніше, фактично, їх не було, а зараз матеріальна допомога Донецька приходить. Особисто я знайома з людьми з Донецька, які були за Путіна, за Росію, а потім переїхали, живуть в Запоріжжя, Дніпрі, кажуть – ми були неправі, в Донецьку перебувати неможливо", – додала волонтер.

Як повідомляв раніше Знай.ua, курортна столиця Криму – Ялта, яка до окупації була найбільшою здравницею на півострові та популярним центром міжнародного туризму, сьогодні занепадає.

Причина запустіння відомого курорту - байдужість окупаційної влади. Про це повідомляють місцеві жителі, а на підтвердження своїх слів продемонстрували фото.

Також Знай.ua писав про те, що Україна ніколи не почуватиметься в безпеці як "буферна" країна, якщо їй не буде повернуто Крим.