Уже цієї весни запрацюють нові правила та нові штрафи для водіїв, які ігнорують норми та паркуються, де заманеться.

Про інформує "Автовод".

З квітня поточного року може запрацювати закон, що розширює можливості боротьби з порушниками правил паркування. Про це наголосив очільник Києва Віталій Кличко.

"Ми зараз сертифікуємо і сподіваємося, що вже в квітні поліцейські будуть оснащені, тому що евакуювати машину можна лише при фото - і відеофіксації, в іншому випадку це не працює", - пояснив Кличко.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також він додав, що паралельно у столиці стартує програма створення нових парковок, для втілення якої йде пошук інвесторів. На думку мера Києва, це дасть великий поштовх для інвестицій.

Авто евакуюють, а водій заплатить за все

Вартонагадати, що в 2019 році запрацюють нові покарання для водії. Зокрема неправильно припаркований автомобіль будуть евакуювати, а водій повинен буде заплатити і за послуги евакуатора і штраф.

Нагадаємо, у Києві в рамках проекту "Безпечне місто" вже встановили близько 7 тисяч камер відеоспостереження. Тепер водям не сховатися та штрафыв не уникнути.

Як повідомляв портал Знай.ua, у центрі Києва співробітник посольства США припаркував свого елітного залізного коня в кущах. Фото, які облетіли мережу, зробили його нероєм дня.

Також Знай.ua писав про те, що у Києві на проспекті Тичини в суботу, 26 січня, таксі Über протаранило маршрутку "Богдан".

Дивіться: Евакуація, штрафи та серйозні санкції. Коли запрацюють зміни до законів про покарання водіїв-порушників